Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Επαναληπτική Γ.Σ. στις 20/1 για ομολογιακά

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Dionic που είχε οριστεί για τις 7 Ιανουαρίου, για την έκδοση ομολογιακών, ματαιώθηκε λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας. Η Α΄ επαναληπτική έκτακτη Γ.Σ. θα λάβει χώρα στις 20/1.

Dionic: Επαναληπτική Γ.Σ. στις 20/1 για ομολογιακά
Η Dionic ανακοινώνει ότι η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της που είχε ορισθεί για την 7η Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10.00, ματαιώθηκε λόγω ελλείψεως της απαιτούμενης από τον νόμο και το καταστατικό απαρτίας, για την συζήτηση των κάτωθι θεμάτων:

1. Έκδοση κοινού/ών ομολογιακού/ών δανείου/ων σύμφωνα με το άρθρο 3α του κ.ν. 2190/20 και το άρθρο 6 του ν.3156/2003 με κοινές ομολογίες, στα πλαίσια αναδιάρθρωσης του τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας, το οποίο προτείνεται να καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση των πιστωτριών τραπεζών. Προσδιορισμός από τη Γενική Συνέλευση: α) του ποσού του/ων δανείου/ων και του αριθμού των ομολογιών, β) της ονομαστικής τιμής τους, γ) της τιμής διάθεσης των ομολογιών, δ) της διάρκειας του ομολογιακού/ών δανείου/ων ε) των λοιπών όρων του ομολογιακού δανείου/ων.

2. Έκδοση μετατρέψιμου/ων ομολογιακού/ών δανείου/ων σύμφωνα με το άρθρο 3α του κ.ν. 2190/20 και το άρθρο 8 του ν.3156/2003 με ομολογίες δυνητικώς μετατρέψιμες σε κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας, στα πλαίσια αναδιάρθρωσης του τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας, το οποίο προτείνεται να καλυφθεί με ιδιωτική τοποθέτηση των πιστωτριών τραπεζών και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης όλων των υφισταμένων μετόχων και των νέων μετόχων της εταιρείας που θα έχουν συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που αποφασίσθηκε από την από 22.7.2013 απόφαση της Β΄ επαναληπτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας. Προσδιορισμός από τη Γενική Συνέλευση: α) του ποσού του/ων δανείου/ων και του αριθμού των μετατρέψιμων ομολογιών, β) της ονομαστικής τιμής τους, γ) του εύρους του λόγου μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές, δ) της τιμής διάθεσης των ομολογιών, ε) της διάρκειας του ομολογιακού/ών δανείου/ων στ) των λοιπών όρων του ομολογιακού/ων δανείου/ων.

3. Έγκριση της τροποποίησης των όρων του από 8.10.2010 Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της εταιρείας αρχικού ποσού 1,5 εκατ. ευρώ και ήδη ανεξόφλητου κεφαλαίου 520 χιλ. ευρώ κατόπιν της από 4.10.2013 απόφασης της Συνέλευσης των Ομολογιούχων.

4. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τη ρύθμιση κάθε θέματος που αφορά στις ανωτέρω υπό αρ. 1 και 2 εκδόσεις ομολογιακών δανείων και στην ανωτέρω υπό αρ. 3 τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου.

5. Λοιπές Ανακοινώσεις- Εγκρίσεις.

Συνεπώς τα θέματα θα συζητηθούν κατά την Α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση σύμφωνα με την απόφαση της από 12.12.2013 του Διοικητικού Συμβουλίου που θα λάβει χώρα στις 20.1.2014 και ώρα 10.00 στην έδρα της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v