Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Ίδρυσε θυγατρική στην Πορτογαλία

O Όμιλος έχει ήδη παρουσία στην αγορά της Πορτογαλίας από το 2009 μέσω εξαγωγών προς υπό-διανομέα, όπου διανέμει τα καλλυντικά και αρωματικά προϊόντα ευρείας διανομής BU, C-THRU, STR8 και BIOTEN.

Σαράντης: Ίδρυσε θυγατρική στην Πορτογαλία
Ο Όμιλος Σαράντη ανακοίνωσε την σύσταση θυγατρικής εταιρείας στην Πορτογαλία με την επωνυμία SARANTIS PORTUGAL, η οποία εδρεύει στην Λισαβόνα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος έχει ήδη παρουσία στην αγορά της Πορτογαλίας από το 2009 μέσω εξαγωγών προς υπό-διανομέα, όπου διανέμει τα καλλυντικά και αρωματικά προϊόντα ευρείας διανομής BU, C-THRU, STR8 και BIOTEN.

Η έναρξη λειτουργίας της θυγατρικής εταιρείας, η οποία αναλαμβάνει την τιμολόγηση των προϊόντων απ' ευθείας προς την Πορτογαλική αγορά, πραγματοποιήθηκε την 1η Ιανουαρίου 2014.

Μέσω της δημιουργίας θυγατρικής θα γίνει αφενός μεν ενδυνάμωση της διανομής των καλλυντικών, αφετέρου δε επέκταση στην αγορά των προϊόντων οικιακής χρήσης μέσω των προϊόντων FINO.

Πιο συγκεκριμένα η ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας θα απελευθερώσει τα αναγκαία κεφάλαια κίνησης, που απαιτούνται για την επέκταση στην Πορτογαλική αγορά, με συνέπεια την εκτίναξη του κύκλου εργασιών, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι περίπου 800.000€, στα 4.000.000€ σε ετήσια βάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v