Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: «Partner of the Year 2013» της Dell

Η Byte Computer αποτέλεσε μια από τις τέσσερις μόνο εταιρείες που βραβεύτηκαν από τις 32 χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου και Βορείου Αφρικής σε εκδήλωση συνεργατών της Dell ως «Partner of the Year 2013».

Byte: «Partner of the Year 2013» της Dell

Κατά τη διάρκεια του 5ου ετήσιου Συνεδρίου Dell PartnerDirect EMEA Solutions, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2013, η Dell επιβράβευσε συνεργάτες της για την περιοχή ΕΜΕΑ, μέλη του προγράμματος Dell PartnerDirect.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 350 συνεργάτες, εκπροσωπώντας περισσότερες από 60 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η Βyte Computer ΑΒΕΕ, κατέκτησε το βραβείο «Partner of the Year 2013», αποτελώντας τη μια από τις 4 μόνο εταιρείες που βραβεύτηκαν από τις 32 χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου και Βορείου Αφρικής (MedNA, Mediterranean - North Africa).

Με το βραβείο αυτό η Dell αναγνωρίζει την αφοσίωση της Byte, την τεχνογνωσία της εταιρείας και την προστιθέμενη αξία των λύσεων που παρέχει στους πελάτες της, που επιλέγουν προϊόντα και λύσεις της Dell.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Byte Computer, με εμπειρία μεγαλύτερη των 30 ετών στην ελληνική αγορά, συνεργάζεται με την Dell από την έναρξη του προγράμματος Dell PartnerDirect στην Ελλάδα το 2007, εστιάζοντας στην παροχή ανταγωνιστικών λύσεων για τους πελάτες της, αξιοποιώντας client λύσεις, λύσεις υποδομών ΙΤ και υπηρεσίες της Dell.

Με το πρόγραμμα PartnerDirect, η Dell προσφέρει στους συνεργάτες της πρόσβαση σε υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία, σε συνδυασμό με τη δική τους τεχνογνωσία στις τοπικές αγορές, προσφέρουν στους πελάτες ανταγωνιστικές λύσεις, που τους βοηθούν να αντιμετωπίσουν τις σημερινές προκλήσεις του επιχειρηματικού τους περιβάλλοντος, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αφοσιωθούν στους επιχειρηματικούς τους στόχους και την ανάπτυξή τους.

Η Dell παρέχει επίσης προγράμματα κινήτρων και προγράμματα εκπαίδευσης, εργαλεία marketing και τεχνογνωσία για να συμβάλλει στην επιτυχία των συνεργατών της και στη διαρκή εξέλιξη της συνεργασίας τους.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διάκρισή μας και πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Dell, η οποία μας προσφέρει μια σειρά ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων στις λύσεις που σχεδιάζουμε για τους πελάτες μας» ανέφερε ο κ. Σπύρος Βυζάντιος, πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της Byte.

«Οι συνεργάτες μας διαδραματίζουν ένα σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξή μας και παρέχουν πρόσβαση στην τεχνολογία και τις λύσεις της Dell, σε ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πελατών σε όλο τον κόσμο. Συγχαίρουμε την Byte Computer για τη βράβευσή της και της ευχόμαστε συνεχείς επιτυχίες και στο μέλλον» ανέφερε η κ. Μαρία Οικονομίδου, Country Manager της Dell Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας.

«Η βράβευση αυτή υπογραμμίζει την επιτυχία του προγράμματος Dell PartnerDirect στην Ελλάδα, αλλά και τις δυνατότητες των συνεργατών μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε και άλλες διακρίσεις συνεργατών μας στην Ελλάδα.» προσέθεσε η κ. Οικονομίδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v