Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Newsphone: Στις 28/1 η Επαναληπτική ΓΣ

Για τις 28/1 προγραμματίστηκε η Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Newsphone προκειμένου να εγκριθεί η επέκταση σκοπού και η ίδρυση θυγατρικής.

Newsphone: Στις 28/1 η Επαναληπτική ΓΣ

Στις 17/1 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie Group στην οποία παρέστη το 53,15% του συνόλου του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας που ανέρχεται σε 8.354.400 € διαιρούμενο σε 27.848.000 μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης 0,30 €.

Στα θέματα ημερησίας διάταξης περιλαμβάνονταν:

*Λήψη απόφασης για την επέκταση του σκοπού της εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-business), ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και ακτοπλόου ναυτιλίας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας.

*Έγκριση ίδρυσης της κατά 100% θυγατρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΡΓΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑNΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο "ΕΡΓΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε."

γκριση συμμετοχής της 100% θυγατρικής εταιρείας «ΕΡΓΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑNΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην μετοχική σύνθεση της «ΛΕΒΑΝΤΕ ΦΕΡΡΙΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

*Προέγκριση σύναψης συμβάσεων συνεργασίας σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 23Α του Ν. 2190/1920, όπως τροποποιηθείς ισχύει, με την «ΛΕΒΑΝΤΕ ΦΕΡΡΙΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

*Διάφορα Θέματα & Ανακοινώσεις

Διαπιστώθηκε ακολούθως ότι δεν επετεύχθη η απαιτούμενη απο τον νόμο και το καταστατικο απαρτία για το πρώτο θέμα και απεφασίσθη λόγω συνάφειας με τα έτερα θέματα, αν και δεν απαιτείται για τα θέματα αυτά αυξημένη απαρτία, να τεθούν όλα προς ψήφιση σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 28.01.2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο σύμφωνα με την από 23.12.2013 πρόσκληση τπου Διοικητικόυ Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v