Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hill Ιnt: Στην Αθήνα το κέντρο ανάπτυξης Ν. Ευρώπης- Κ. Ασίας

Η Hill International είναι κορυφαία διεθνής εταιρεία συμβούλων σε θέματα κατασκευών.

Hill Ιnt: Στην Αθήνα το κέντρο ανάπτυξης Ν. Ευρώπης- Κ. Ασίας

Αναβαθμίζει το γραφείο της Αθήνας η Hill International και παράλληλα τοποθετεί Έλληνα στη θέση του διευθυντή ανάπτυξης για τη Νότια Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, για μια απόφαση της Ηill Ιnternational με την οποία καταδεικνύεται όχι μόνο η εμπιστοσύνη στους Έλληνες τεχνοκράτες και ειδικούς αλλά και η πρόθεση της εταιρείας, σε μια κρίσιμη περίοδο για την ελληνική οικονομία, να καταστήσει την Αθήνα κέντρο των πολύπλευρων δραστηριοτήτων της στη Νότια Ευρώπη και την Kεντρική Ασία.

Διευθυντής Ανάπτυξης για τη Νότια Ευρώπη και την Κεντρική Ασία αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Κιρκινέζης μέχρι πρότινος Διευθυντής του Τμήματος Διευθέτησης Διαφορών - Αξιώσεων (Claims) του γραφείου της εταιρείας στην Αθήνα.

Αυτήν την περίοδο η Hill International σε ό,τι αφορά τη Ν. Ευρώπη και την Κεντρική Ασία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, τη Σερβία, το Κόσσοβο, τη Ρουμανία, τη FYROM, τη Βουλγαρία αλλά και στο Αζερμπαϊτζάν, το Τατζικιστάν, το Καζακστάν, το Ουσμπεκιστάν και στη Γεωργία.

Η Hill International είναι κορυφαία διεθνής εταιρεία συμβούλων σε θέματα κατασκευών. Το 2011 κατετάγη ως η μεγαλύτερη ανεξάρτητη αμερικανική εταιρεία διαχείρησης έργων (for fee only) σύμφωνα με το περιοδικό Engineering News-Record. Η δραστηριότητά της επεκτείνεται σε χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής καθώς και της Αυστραλίας με επιστημονικό δυναμικό 3.800 ατόμων και 100 γραφεία ανά τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v