Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Newsphone: Η Γ.Σ. ενέκρινε την επέκταση σκοπού

Την επέκταση του σκοπού της στην παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν, ηλεκτρονικού εμπορίου και ακτοπλόου ναυτιλίας, καθώς και τη συμμετοχή της νεοσύστατης θυγατρικής Έργον Συμμετοχών στη Λεβάντε Φέρρις με 3 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη Γ.Σ. της Newsphone.

Newsphone: Η Γ.Σ. ενέκρινε την επέκταση σκοπού
H Newsphone ανακοινώνει ότι η α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της που πραγματοποιήθηκε στις 28/1/2014 αποφάσισε την επέκταση του σκοπού της εταιρίας στην παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-business), ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και ακτοπλόου ναυτιλίας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της.

Επιπλέον, ενέκρινε την ίδρυση της κατά 100% θυγατρικής Έργον Συμμετοχών Α.Ε. και η συμμετοχή αυτής στη μετοχική σύνθεση της Λεβάντε Φέρρις Ναυτική Εταιρία με το ποσό των 3.000.000 ευρώ.

Η συμμετοχή της Newsphone στη Λεβάντε Φέρρις θα πραγματοποιηθεί ως εξής: η εισηγμένη θα διαθέσει από τα ίδια κεφάλαιά της ποσό 3.000.000 ευρώ στην 100% θυγατρική της Έργον Συμμετοχών. Εν συνεχεία η Έργον Συμμετοχών θα διαθέσει το ίδιο ποσό σε αύξηση κεφαλαίου της Λεβάντε Φέρρις την οποία θα καλύψει εξ ολοκλήρου και θα λάβει όλες τις 12.000 νέες μετοχές, ήτοι ποσοστό περίπου 14,81%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v