Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στις 5/2 η υπογραφή της συνεργασίας με ΧΠΑ Ρουμανίας

Με την ευκαιρία της υπογραφής των συμβάσεων συνεργασίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπου ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου του SIBEX Mr Ovidiu Galatanu, θα κηρύξει την έναρξη της διαπραγμάτευσης,

ΕΧΑΕ: Στις 5/2 η υπογραφή της συνεργασίας με ΧΠΑ Ρουμανίας

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Χ.Α. η υπογραφή των συμβάσεων για την παροχή από την ΕΧΑΕ τεχνολογικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εκκαθάρισης στο Χρηματιστήριο Παραγώγων της Ρουμανίας.

Σε συνέχεια της αρχικής συμφωνίας μεταξύ του ομίλου ΕΧΑΕ και του Χρηματιστηρίου Παραγώγων της Ρουμανίας (SIBEX) για την παροχή από την ΕΧΑΕ τεχνολογικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εκκαθάρισης στην Αγορά παραγώγων του SIBEX και σε συνέχεια της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων, έχει προγραμματιστεί η υπογραφή των συμβάσεων συνεργασίας την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Με την ευκαιρία της υπογραφής των συμβάσεων συνεργασίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπου ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου του SIBEX Mr Ovidiu Galatanu, θα κηρύξει την έναρξη της διαπραγμάτευσης, χτυπώντας το παραδοσιακό «καμπανάκι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v