Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mevaco: Επέκταση σκοπού ενέκρινε η ΓΣ

Η ΓΣ ενέκρινε ομόφωνα την επέκταση του σκοπού της εταιρείας και την συνεπεία αυτής τροποποίηση του σχετικού άρθρου 3 του Καταστατικού της Mevaco.

Mevaco: Επέκταση σκοπού ενέκρινε η ΓΣ
Η MEVACO ανακοινώνει ότι την 3η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (Ασπρόπυργος Αττικής, θέση Πράρι-Μουστάκι, Λεωφόρος ΝΑΤΟ – έξοδος 5ΑΑττικής Οδού), η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι, εκπροσωπούντες 8.360.474 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 79.62% επί συνόλου 10.500.000 μετοχών και ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας έλαβε τις εξής αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, όπως αυτές οι αποφάσεις παρουσιάζονται με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά θέμα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 10 του ν. 3884/2010, τα οποία έχουν αναρτηθεί και στην νόμιμα καταχωρημένη ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.mevaco.gr).

Στο 1ο θέμα ενέκρινε ομόφωνα την επέκταση του σκοπού της Εταιρείας και την συνεπεία αυτής τροποποίηση του σχετικού άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρείας, στην μορφή ακριβώς και περιεχόμενο που είχε δημοσιευθεί και ανακοινωθεί από την Εταιρεία.

Ειδικότερα μετά την εγκριθείσα ως άνω επέκταση και τροποποίηση στο άρθρο 3 του καταστατικού της Εταιρείας προστίθενται τα ακόλουθα :

«Αρθρο 3 (Σκοπός)

Σκοπός της Εταιρείας είναι :

......

8. Η μελέτη, κατασκευή, συναρμολόγηση και οιαδήποτε εν γένει επεξεργασία, αγορά, εισαγωγή, εξαγωγή και εν γένει εμπορία και διάθεση τόσο στην ημεδαπή, όσο και στην αλλοδαπή, ηλεκτρονικών ή/και ψηφιακών πινάκων μεταβλητών μηνυμάτων, ηλεκτρονικού και λοιπού εξοπλισμού αθλητικών χώρων καθώς και λοιπών ηλεκτρονικών ή ψηφιακών συσκευών, οργάνων, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτών.

9. Η μελέτη, κατασκευή, συναρμολόγηση και οιαδήποτε εν γένει επεξεργασία, αγορά, εισαγωγή, εξαγωγή και εν γένει εμπορία και διάθεση τόσο στην ημεδαπή, όσο και στην αλλοδαπή φωτεινών επιγραφών, ψηφιακών επιγραφών και επιγραφών νέον (neon), τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου και του συνόλου των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτών.

10. Η μελέτη, κατασκευή, συναρμολόγηση και οιαδήποτε εν γένει επεξεργασία, η αγορά, εισαγωγή, εξαγωγή και εν γένει εμπορία και διάθεση τόσο στην ημεδαπή όσο και στην αλλοδαπή μηχανικών, μηχανολογικών, ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών ειδών και κατασκευών καθώς και ενεργειακού εξοπλισμού.

11. Η επισκευή και συντήρηση των ανωτέρω προϊόντων και ειδών εμπορίας, καθώς και η αντιπροσώπευση στην Ελλάδα διαφόρων οίκων του εσωτερικού ή/και του εξωτερικού σε σχέση με τα ανωτέρω προϊόντα/αντικείμενα εμπορίας.

12. Η ανάληψη, εκτέλεση και επίβλεψη τεχνικών, ηλεκτρομηχανολογικών έργων και προμηθειών του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημοσίων επιχειρήσεων και άλλων οργανισμών δημοσίου ενδιαφέροντος σύμφωνα με τις καθοριζόμενες προϋποθέσεις από τις σχετικές διατάξεις της νομοθεσίας.

13. Η σύμπραξη με τρίτα πρόσωπα, φυσικά ή νομικά, υπό μορφή κοινοπραξίας, για την εκτέλεση τεχνικών έργων και την παροχή προμηθειών.

14. Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, η οργάνωση και η διοίκηση μονάδων συναφών ή/και ομοειδών με τα ανωτέρω αντικείμενα για ίδιο λογαριασμό ή/και για λογαριασμό τρίτων τόσο στην ημεδαπή όσο και στην αλλοδαπή.»

Ο αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι είναι 8.360.474, που αντιστοιχούν στο 79,62% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση κανένας από τους μετόχους δεν ψήφισε κατά της απόφασης.

Στο 2ο θέμα έλαβαν χώρα ορισμένες ανακοινώσεις εκ μέρους του Προεδρείου αναφορικά με την εν γένει πορεία της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v