Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έργο 1 εκατ. για την ΚτΠ σε κοινοπραξία της Byte

Σύμβαση για την εκτέλεση έργου ύψους 1.008.921,89 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ για λογαριασμό της Κοινωνίας της Πληροφορίας υπέγραψε η κοινοπραξία Byte - Computer Solutions. Αφορά την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ.

Έργο 1 εκατ. για την ΚτΠ σε κοινοπραξία της Byte
Η Byte ανακοινώνει ότι στις 10/2/2014 υπεγράφη μεταξύ της ενώσεως εταιριών «Byte ABEE - Computer Solutions A.E.» και της «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.» η υπ' αριθμ. 1194 σύμβαση για την εκτέλεση του αναληφθέντος έργου «Ανάπτυξη και Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού» (Αρ. Διακηρύξεως 10366/ 2011).

Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσόν του 1.008.921,89 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, και η συνολική διάρκεια υλοποιήσεώς του είναι 24 μήνες, όπως αυτή ειδικότερα καθορίζεται στη σύμβαση.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου έργου είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών συμβουλευτικής, θεραπείας και κοινωνικής επανένταξης, η αύξηση της προσβασιμότητας τους, αλλά και η ανάπτυξη της γενικότερης εξωστρέφειας του οργανισμού, προσφέροντας ένα σύνολο Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (e-services) προς ειδικές ομάδες πληθυσμού, σε πλήρη εναρμόνιση με τις σύγχρονες ανάγκες της υπό ανάπτυξη ψηφιακής κοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v