Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέκροψ: Στις 21/3 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καλείται να αποφασίσει η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κέκροψ στις 21 Μαρίου.

Κέκροψ: Στις 21/3 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου
Η "Κέκροψ Α.Ε." καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 21η Μαρτίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00 π.μ. στα γραφεία της έδρας, στο Π. Ψυχικό Αττικής, οδός Δάφνης αριθ. 6.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/1920.

*Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των επί μέρους όρων της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ως και κάθε συναφούς με τα ανωτέρω θέματος.

*Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρείας, περί μετοχικού κεφαλαίου.

*Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το Νόμο απαρτίας για τη λήψη αποφάσεως επί των ως άνω θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως, η Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 01 Απριλίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00 π.μ. στον ίδιο χώρο και η Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 14η Απριλίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00π.μ. στον ίδιο χώρο, χωρίς τη δημοσίευση νεότερης Πρόσκλησης.

Επιπλέον όπως αναφέρεται στην έκθεση του ΔΣ της Κέκροψ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΚΕΚΡΟΨ" αποφάσισε την  Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου   2014 να προτείνει, μεταξύ άλλων, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που έχει συγκληθεί για την 21η Μαρτίου 2014 (στο εξής, η ΕΓΣ), την άντληση κεφαλαίων μέχρι του ποσού € 4.000.000,00  από την Εταιρεία μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων,  άυλων, κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v