Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Η έκθεση του Δ.Σ. για την προτεινόμενη ΑΜΚ

Την Έκθεσή του επί της προτεινόμενης αύξησης κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ύψους 5 εκατ. ευρώ έδωσε στη δημοσιότητα το διοικητικό συμβούλιο της Dionic.

Το διοικητικό συμβούλιο της Dionic έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεσή του επί της προτεινόμενης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι το Δ.Σ. της εισηγμένης, κατά τη συνεδρίαση της 7ης Απριλίου 2014, αποφάσισε να προτείνει στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης, οι οποίες θα διατεθούν στους υφισταμένους μετόχους. Σκοπός της αύξησης, είναι η άντληση κεφαλαίων ύψους έως 5 εκατ. ευρώ.

Η τιμή διαθέσεως των νέων μετοχών μπορεί να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής των υφιστάμενων μετοχών της εταιρίας κατά τον χρόνο της αποκοπής του δικαιώματος προτιμήσεως. O αριθμός και η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών θα αποφασιστεί από την τακτική γενική συνέλευση που θα συγκληθεί για να αποφασίσει την αύξηση. Τυχόν μη αναληφθείσες μετοχές θα διατεθούν από το διοικητικό συμβούλιο κατά την ελεύθερη κρίση του, σε περίπτωση δε κατά την οποία η κάλυψη της αυξήσεως δεν είναι πλήρης, το μετοχικό κεφάλαιο θα αυξηθεί μέχρι το ποσό της καλύψεως. Κλάσματα νέων μετοχών δεν θα εκδοθούν.

Περαιτέρω, προτείνεται η παροχή εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των λοιπών επιμέρους όρων της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ως και κάθε συναφούς με τα ανωτέρω θέματος.

Δείτε αναλυτικά την έκθεση στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v