Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audiovisual: Συμμετοχή σε σύσταση νέας εταιρίας

Τη συμμετοχή της στη σύσταση νέας ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία Υπηρεσίες (Διανομής) Ψηφιακής Εποχής και με σκοπό την ανάπτυξη, παροχή και διάθεση υπηρεσιών προηγμένων ηλεκτρονικών πολυμεσικών εφαρμογών αποφάσισε το Δ.Σ. της Audiovisual κατά τη σημερινή (17/01/2007) του συνεδρίαση.

Audiovisual: Συμμετοχή σε σύσταση νέας εταιρίας
Τη συμμετοχή της στη σύσταση νέας ανώνυμης εταιρίας αποφάσισε το Δ.Σ. της Audiovisual κατά τη σημερινή (17/01/2007) του συνεδρίαση.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία αποφάσισε να συμμετάσχει στην ίδρυση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία Υπηρεσίες (Διανομής) Ψηφιακής Εποχής και με διακριτικό τίτλο Digital Age Distribution ή και με οποιαδήποτε άλλη επωνυμία, με έδρα το Δήμο Αμαρουσίου.

Σκοπός της εταιρίας θα είναι, μεταξύ των άλλων η ανάπτυξη, παροχή και διάθεση υπηρεσιών προηγμένων ηλεκτρονικών πολυμεσικών εφαρμογών (εικόνας, ήχου και δεδομένων) προς τελικούς χρήστες (ιδιώτες, επιχειρήσεις, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου ως και Δημόσιες Υπηρεσίες) - δια μέσου κάθε μορφής τηλεπικοινωνιακού δικτύου (συμπεριλαμβανομένων των επίγειων, δορυφορικών, καλωδιακών, γραμμών DSL, προηγμένων ευρυζωνικών ζωνών, διαδικτύου κλπ) - σε διάφορους τομείς, και με οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς με χρονική διάρκεια 50 έτη.

Σημειώνεται ότι το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι 200.000 ευρώ διαιρούμενο σε 100.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 2 ευρώ η κάθε μία.

Στην ως ανω εταιρία θα συμμετέχουν: (α) η Audiovisual κατά ποσοστό 40% (β) η Real Consulting and Operation Συστήματα Πληροφορικής ΑΕ κατά ποσοστό 25%, και (γ) η Νέα Τηλεόραση κατά ποσοστό 35%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v