Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Σε προχωρημένες συζητήσεις για deal

Την εξαγορά εταιρίας συζητά η Σαράντης. Πιθανό σενάριο η κατάληξη του deal πριν από τη λήξη του εξαμήνου. Ανακάμπτει η δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις διεθνείς αγορές, υποστηρίζει η διοίκηση.

Σαράντης: Σε προχωρημένες συζητήσεις για deal

Ενδείξεις ανάκαμψης της δραστηριότητάς του τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στη ΝΑ. Ευρώπη διακρίνει ο όμιλος Σαράντη, ο οποίος μετά από ένα αδύναμο α' τρίμηνο εκτιμά ότι θα κινηθεί εντός του πλαισίου της αρχικής του πρόβλεψης για το σύνολο του έτους.

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έδωσε στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης των αναλυτών για τα αποτελέσματα του α' τριμήνου του έτους, o CFO του ομίλου Κ. Ροζακέας, μετά τις αρνητικές επιδόσεις του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, η ζήτηση εγχωρίως και διεθνώς επέστρεψε, βοηθώντας την υπερκάλυψη των απωλειών.

Υπενθυμίζεται ότι στο α' τρίμηνο οι ενοποιημένες πωλήσεις έκλεισαν με οριακή αύξηση της τάξης του 0,75%.

Έτσι, συμπεριλαμβάνοντας τις πωλήσεις του διαστήματος Μαρτίου-Μαΐου, η επίδοση του ομίλου στην Ελλάδα εμφανίζεται σταθερή έναντι των περυσινών αντίστοιχων μηνών, ενώ στις θυγατρικές της ΝΑ. Ευρώπης σημειώνεται αύξηση πωλήσεων 7%.

Η διοίκηση του ομίλου επίσης αναφέρθηκε στη στρατηγική επέκτασής του στις διεθνείς αγορές, ενημερώνοντας ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά εταιρίας με πιθανή κατάληξη πριν από τη λήξη του α' εξαμήνου του 2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v