Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audiovisual: Σύναψη ομολογιακού έως 10 εκατ. ευρώ

Τη μη διανομή μερίσματος, τη σύναψη ομολογιακού έως 10 εκατ. ευρώ και την εκλογή νέου ΔΣ, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Audiovisual.

Audiovisual: Σύναψη ομολογιακού έως 10 εκατ. ευρώ

H Audiovisual ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα η Τακτική Γενική Συνέλευση της Audiovisual.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, αποφασίστηκε:

ΘΕΜΑ: Διάθεση αποτελεσμάτων χρήσεως 01.01.2013 έως 31.12.2013

Η Γενική Συνέλευση μετά από διεξοδική συζήτηση, σχετική πρόταση του Προέδρου της και νόμιμη ψηφοφορία, με ψήφους 38.642.294 υπέρ, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα του Ομίλου για τη χρήση 2013, ενέκρινε την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας περί μη διανομής μερίσματος για την χρήση 2013, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην σχετική έκθεση διαχείρισης.

ΘΕΜΑ: Παροχή σχετικής εγκρίσεως και εξουσιοδοτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, σε συνδυασμό με το άρθρο 21 του καταστατικού, για την σύναψη ομολογιακών δανείων μέχρι ποσού των 10 εκ ευρώ, καθώς και για την ρύθμιση ή/και την αναδιοργάνωση υφισταμένων δανειακών υποχρεώσεων πάσης φύσεως.

Η Γενική Συνέλευση μετά από διεξοδική συζήτηση, σχετική πρόταση του Προέδρου της και νόμιμη ψηφοφορία, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, ομόφωνα και παμψηφεί των παρόντων μετόχων με ψήφους 38.642.294 υπέρ, ενέκρινε την παροχή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της γενικής εξουσιοδότησης για την σύναψη
νέων ομολογιακών δανείων έως του συνολικού ποσού των 10 εκ. ευρώ, καθώς και για την ρύθμιση ή/και την αναδιοργάνωση υφισταμένων και ανεξαρτήτως ύψους δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας, το συνολικό ποσό των οποίων δεν υπολογίζεται στο ως άνω ποσό των 10 εκ. ευρώ.

ΘΕΜΑ: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση μετά από διεξοδική συζήτηση, σχετική πρόταση του Προέδρου της και νόμιμη ψηφοφορία, ομόφωνα και παμψηφεί των παρόντων μετόχων με ψήφους 38.642.294 υπέρ, σύμφωνα και με τις σχετικές διατάξεις του Καταστατικού, εξέλεξε το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, με διετή θητεία έως 30.06.2016, αποτελούμενο από τους κάτωθι:

1. Ιωάννη Βαρδινογιάννη του Θεοδώρου,
2. Απόστολο Βούλγαρη του Ιωάννου,
3. Χαράλαμπο Αντωνόπουλο του Αλεξίου,
4. Νικόλαο Θεοφανόπουλο του Κωνσταντίνου,
5. Κίμωνα–Νικόλαο Φραγκιάδη του Παναγιώτη,
6. Βασίλειο Γεωργιάδη του Kωνσταντίνου και
7. Άννα-Ειρήνη Γιάκου του Βασιλείου,.
Τα ως άνω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συγκροτηθούν σε σώμα και θα ορίσουν
τις αρμοδιότητές τους στην πρώτη τους συνεδρίαση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v