Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχ. Ολυμπιακή: Προχωρά σε απορρόφηση της Μοχλός

Την απορρόφηση της Μοχλός από την Τεχνική Ολυμπιακή αποφάσισαν τα Δ.Σ. των δύο εταιριών. Ως ημερομηνία των Ισολογισμών Μετασχηματισμού ορίστηκε η 30η/6/2014. Εκτιμάται ότι η συγχώνευση θα ολοκληρωθεί εντός του έτους.

Τεχ. Ολυμπιακή: Προχωρά σε απορρόφηση της Μοχλός
Τα διοικητικά συμβούλια των εταιριών Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε. και Μοχλός Α.Ε. κατά τις συνεδριάσεις τους στις 30/6/2014 αποφάσισαν ομόφωνα να προτείνουν στους μετόχους τους, την συγχώνευση των δύο εταιρειών δι' απορροφήσεως της Μοχλός από την Τεχνική Ολυμπιακή, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2166/93 και του Κ.Ν.2190/20.

Οι σχέσεις ανταλλαγής θα καθορισθούν εν ευθέτω χρόνο και θα προταθούν στις γενικές συνελεύσεις των δύο εταιριών, συνεκτιμούμενης της γνώμης αναφορικά με το δίκαιο και εύλογο, ανεξάρτητων Χρηματοπιστωτικών ή Ελεγκτικών Οίκων αναγνωρισμένου κύρους.

Η διαδικασία της συγχώνευσης τελεί υπό την αίρεση των κατά τον Νόμο οριζομένων αδειών και εγκρίσεων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι εγκρίσεις των γενικών συνελεύσεων των εταιριών και των Αρμοδίων Αρχών.

Ως ημερομηνία των Ισολογισμών Μετασχηματισμού των υπό συγχώνευση εταιριών ορίζεται η 30η/6/2014.

Εκτιμάται ότι η διαδικασία συγχώνευσης θα έχει ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους. Το ανωτέρω χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης είναι ενδεικτικό και εκτιμώμενο, καθώς η ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαρτάται και από παράγοντες που δεν ανάγονται στην σφαίρα επιρροής της εταιρίας (εγκρίσεις αρμοδίων αρχών κ.λπ.).

Τα διοικητικά συμβούλια κρίνουν ότι ο προτεινόμενος μετασχηματισμός θα είναι προς όφελος των μετόχων των δύο εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v