Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Ολοκληρώθηκε η μεταφορά παραγωγής από Ρουμανία

Μέσω της κίνησης αυτής επιτυγχάνεται συγκέντρωση της παραγωγικής δυναμικότητας και δημιουργία οικονομιών κλίμακας, αφού προστίθενται στη παραγωγή περίπου 5 εκ. τεμάχια.

Σαράντης: Ολοκληρώθηκε η μεταφορά παραγωγής από Ρουμανία

Ο Όμιλος Σαράντη ανακοίνωσε ότι η μεταφορά παραγωγής από τη Ρουμανία στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε επιτυχώς κατά το Α' εξάμηνο του 2014.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ομίλου:

Σε συνέχεια της από 15/10/2013 ανακοίνωσης αναφορικά με την μεταφορά παραγωγής των κρεμικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης και φροντίδας ELMIPLANT, BIOTEN και KOLASTYNA από την Ρουμανία στο εργοστάσιο των Οινοφύτων στην Ελλάδα, ο Όμιλος Σαράντη ανακοινώνει ότι η μεταφορά παραγωγής ολοκληρώθηκε επιτυχώς κατά το Α' εξάμηνο του 2014.

Ο Όμιλος για την προετοιμασία του χώρου και την στέγαση των μηχανημάτων πραγματοποίησε επένδυση ύψους 1 εκ. ευρώ.

Μέσω της κίνησης αυτής επιτυγχάνεται συγκέντρωση της παραγωγικής δυναμικότητας και δημιουργία οικονομιών κλίμακας, αφού προστίθενται στη παραγωγή περίπου 5 εκ. τεμάχια, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους και βελτίωση της αποδοτικότητας κατά 0,5 εκ € σε ετήσια βάση.

Ταυτόχρονα, η θυγατρική του Ομίλου SARANTIS ROMANIA θα αποτελέσει το κέντρο της Έρευνας & Ανάπτυξης των κρεμικών προϊόντων καλύπτοντας τις ανάγκες όλου του Ομίλου. Το νέο αυτό τμήμα, υιοθετώντας νέες τάσεις και εξελίξεις στην αγορά, θα είναι υπεύθυνο για την δημιουργία νέων και την ανανέωση υπαρχόντων προϊόντων για όλο τον Όμιλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v