Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Θέμα του δημοσίου η καθυστέρηση για Ελληνικό

Αύριο υποβάλλεται από το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων η αίτηση ανάκλησης της αρνητικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Ελληνικό. Τι είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου.

Lamda: Θέμα του δημοσίου η καθυστέρηση για Ελληνικό

Το ελληνικό δημόσιο θα απαντήσει στο Ελεγκτικό Συνέδριο που έχει μπλοκάρει την υπογραφή σύμβασης για το Ελληνικό υποστήριξε νωρίτερα ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου. Κατά τη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης της Lamda Development, που ηγείται του επενδυτικού σχήματος που κατέθεσε τη μοναδική προσφορά και επελέγη ως προτιμητέος επενδυτής για το Ελληνικό, ο κ. Αθανασίου απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για το θέμα. Πρόσθεσε ωστόσο πως "δεν είναι και τόσο λογικό σε μια επένδυση άνω των πέντε δισ. ευρώ να ζητείται η συμμετοχή φυσικών προσώπων". Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) πρόκειται να καταθέσει αύριο την αίτηση ανάκλησης κατά της αρνητικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development είπε πως η εταιρεία "σέβεται στο ακέραιο όλες τις συμβάσεις που έχει ο όμιλος με το ελληνικό Δημόσιο", όπως για παράδειγμα στη Μαρίνα Φλοίσβου. Για το γενικότερο κλίμα στην αγορά ο κ. Αθανασίου είπε πως έπειτα από πέντε δύσκολα χρόνια βλέπουμε επί 16 συνεχόμενους μήνες άνοδο στους τζίρους των εμπορικών κέντρων, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές για τα ελληνικά ακίνητα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v