Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Metro: Νέο κατάστημα My market στους Θρακομακεδόνες

Πρόκειται για το 62ο κατάστημα My market, με το οποίο ολοκληρώνεται το φετινό πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας. Το νέο κατάστημα, με χώρο πώλησης 1.000 τ.μ., βρίσκεται επί της Λεωφόρου Θρακομακεδόνων 224.

Metro: Νέο κατάστημα My market στους Θρακομακεδόνες

Συνεχίζοντας την επέκταση του δικτύου της, η METRO ΑΕΒΕ εγκαινίασε την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 το 62ο κατάστημα My market στη περιοχή των Θρακομακεδόνων, ολοκληρώνοντας έτσι το φετινό πλάνο ανάπτυξης καταστημάτων.

Το νέο σύγχρονο και μοντέρνο κατάστημα My market, με χώρο πώλησης 1.000 τ.μ., βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Θρακομακεδόνων 224. Διαθέτει άνετο υπαίθριο πάρκινγκ και εύκολη πρόσβαση από την ευρύτερη περιοχή των Θρακομακεδόνων, το Ολυμπιακό Χωριό, τις Αχαρνές και τη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παραμένοντας σταθερή στις αξίες και τις αρχές της, η αλυσίδα My market, θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τον Έλληνα καταναλωτή με συνεχείς προσφορές που μειώνουν σημαντικά τις τιμές σε όλα τα είδη αγαθών αλλά και να διατηρεί την υψηλή ποιότητα που τη χαρακτηρίζει, τόσο στα προϊόντα της όσο και στην φιλική εξυπηρέτηση των εργαζομένων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v