Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Έκλεισε το deal για την The Athlete's Foot

Τη σύναψη συμφωνίας ανάληψης του franchise για την ανάπτυξη καταστημάτων The Athlete's Foot στην Ελλάδα και στην Τουρκία ανακοίνωσε ο όμιλος Fourlis. Στόχος η λειτουργία 50 καταστημάτων την επόμενη οκταετία.

Fourlis: Έκλεισε το deal για την The Athletes Foot
Ο όμιλος Fourlis ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας ανάληψης των δικαιωμάτων franchise για την ανάπτυξη καταστημάτων The Athlete's Foot στην Ελλάδα και στην Τουρκία, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Στόχος του ομίλου είναι η ανάπτυξη σε ορίζοντα 8 ετών δικτύου 50 καταστημάτων στις δύο χώρες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σήμερα λειτουργούν 389 καταστήματα The Athlete's Foot σε 26 χώρες, με κυριότερη αγορά αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Το μέγεθος των καταστημάτων είναι περίπου 150-200 τ.μ., ενώ το προϊοντικό μίγμα αφορά 70% παπούτσια (sport style footwear) και 30% ρούχα (Textile) και αξεσουάρ.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι το σήμα The Athlete's Foot εξαγοράσθηκε πρόσφατα από την Intersport International (IIC) σε παγκόσμιο επίπεδο. Η IIC διαθέτει σήμερα 5.400 καταστήματα Intersport σε 42 χώρες, ενώ ο όμιλος Fourlis αντιπροσωπεύει αποκλειστικά το «σήμα» αυτό στις χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία με 100 καταστήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v