Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vivartia: Στον... Ινδικό Ωκεανό έφτασαν τα Goody's Burger House

Tο πλάνο ανάπτυξης του Ομίλου Εστίασης της Vivartia στο εξωτερικό προχωρά σταθερά με στρατηγικές συμφωνίες για την ανάπτυξη των Goody’s Burger House στον Ινδικό Ωκεανό.

Vivartia: Στον... Ινδικό Ωκεανό έφτασαν τα Goodys Burger House

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του νέου concept Goody's Burger House στην Ελλάδα συνεχίζουν να προσελκύουν διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον. Έτσι, μετά την αγορά της Αυστραλίας, ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia υπέγραψε πρόσφατα νέα στρατηγική συμφωνία.

Αυτή τη φορά επιλέχθηκε ο Γαλλικός Όμιλος SODIFRAM, για την ανάπτυξη του δικτύου Goody's Burger House στα υπεράκτια διαμερίσματα της Γαλλικής Δημοκρατίας (Μαγιότ & Ρεουνιόν) στον Ινδικό Ωκεανό, καθώς και στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κομορών.

Ο Όμιλος SODIFRAM είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες στα υπεράκτια διαμερίσματα της Γαλλικής Δημοκρατίας. Κατέχει ηγετική θέση στους τομείς της εισαγωγής και διανομής τροφίμων, αλλά και στο λιανεμπόριο γενικότερα, διαχειριζόμενη ένα ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Στόχος της SODIFRAM είναι να λειτουργήσει το πρώτο εστιατόριο Goody's Burger House το πρώτο τρίμηνο του 2015 και έτσι να ξεκινήσει η ανάπτυξη της Goody's σε μια «παρθένα» αγορά 2 τουλάχιστον εκατομμυρίων καταναλωτών.

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia, συνεπής στο πλάνο εξωστρέφειας, υλοποιεί το στρατηγικό του σχεδιασμό για ανάπτυξη των σημάτων του στην Αυστραλία, στη Λευκορωσία, στην Αλβανία, στην Κύπρο, στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία, στην ΠΓΔΜ και στην Ουγγαρία. Παράλληλα, το επόμενο χρονικό διάστημα, και μέχρι τα μέσα του 2015, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους 8 ακόμα καταστήματα Goody's και Flocafé στην Αλβανία, στην Αυστραλία, στη Βουλγαρία, στη Δημοκρατία του Κοσόβου, στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στη Λιβύη και στην Αίγυπτο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v