Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνής βράβευση για το Porto Carras Meliton 5*

Ως το κορυφαίο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο πολυτελείας σε μια μοναδικής ομορφιάς τοποθεσία στη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής διακρίθηκε το Porto Carras Meliton 5* στα «World Luxury Hotel Awards».

Διεθνής βράβευση για το Porto Carras Meliton 5*

Στο υψηλότερο βάθρο των ευρωπαϊκών πολυτελών ξενοδοχείων βρέθηκε το Porto Carras Meliton 5* στη κατηγορία «Luxury Hotel - Best Scenic Environment», στα «World Luxury Hotel Awards».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2014, στο The Bay Hotel, Camps Bay, στη Νότια Αφρική σε μια ξεχωριστή τελετή με διεθνείς παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο.

Η διάκριση στα «World Luxury Hotel Awards 2014» αποτελεί κορυφαία στιγμή για το Porto Carras και επιβράβευση της υλοποίησης του οράματος της διοίκησης του πολυτελούς resort για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού, με σεβασμό στους επισκέπτες του και στο περιβάλλον.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ξενοδοχείο Porto Carras Meliton 5* είναι συνώνυμο της πολυτέλειας. Κατασκευασμένο με λιτή γραμμή, παραπέμποντας στην φιγούρα ενός κρουαζιερόπλοιου, σχεδιασμένο από τον σπουδαίου αρχιτέκτονα Walter Gropius, ιδρυτή της σχολής «BAUHAUS», αποτελείται από 487 δωμάτια, εκ των οποίων 93 Junior Σουίτες και 64 Σουίτες. Η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική του Porto Carras Meliton 5*, συμπληρώνεται από ευρύχωρα Lobby, εστιατόρια με εκλεκτή κουζίνα για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, πανέμορφα lagoons, χώρους ψυχαγωγίας και χαλάρωσης καθώς και μια υπέροχη παραλία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνεχίζει να αποτελεί πάντα την επιλογή κορυφαίων προσωπικοτήτων μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετείχαν στην ιστορική Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής του 2003, την πρώτη διευρυμένη Σύνοδο με τα 25 μέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v