Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την Elpedison

Οι πελάτες της ELPEDISON μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ένα χαρτοφυλάκιο ηλεκτρονικών υπηρεσιών καθώς και ακόμα περισσότερες εφαρμογές, που σύντομα θα λανσάρει η εταιρεία.

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την Elpedison

Η ELPEDISON ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου διαδικτυακών υπηρεσιών με το όνομα myelpedison, μέσω της ιστοσελίδας της www.elpedison.gr.

Η ELPEDISON είναι ο πρώτος προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην ελληνική αγορά, που παρέχει στους πελάτες της ένα τόσο ευρύ φάσμα διαδικτυακών υπηρεσιών και εφαρμογών, στοχεύοντας στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.

Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών myelpedison περιλαμβάνει την υπηρεσία e-bill, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της ELPEDISON να συμβουλεύονται τον τρέχοντα λογαριασμό τους αμέσως μόλις εκδοθεί από την Εταιρεία, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε προηγούμενους λογαριασμούς τους ηλεκτρικού ρεύματος (έως και 2 χρόνια πίσω).

Επιπρόσθετα, μέσω του myelpedison, οι πελάτες μπορούν, ακολουθώντας ένα δια-δραστικό οδηγό, να κατανοήσουν λεπτομερώς τα επιμέρους πεδία που αναγράφονται στο λογαριασμό που λαμβάνουν, με τρόπο αναλυτικό και απόλυτα περιγραφικό. Ακόμα, οι πελάτες της ELPEDISON μπορούν να βλέπουν την εξέλιξη της κατανάλωσής τους διαχρονικά, μέσω ειδικών γραφημάτων, τα οποία απεικονίζονται είτε σε ευρώ είτε σε kWh.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι πελάτες της ELPEDISON, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες myelpedison, εξοικονομούν σημαντικό χρόνο, δεδομένου ότι έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το λογαριασμό τους στη στιγμή, ηλεκτρονικά, μέσα σε ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον πληρωμών, χρησιμοποιώντας την εξειδικευμένη υπηρεσία pay-on-line. Επιπλέον, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να αλλάζουν τα στοιχεία του προφίλ τους καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα τις υπηρεσίες αλλάζω το προφίλ μου και τα στοιχεία επικοινωνίας μου.

Η εγγραφή στις υπηρεσίες myelpedison γίνεται εύκολα και γρήγορα, δεδομένου ότι απαιτεί από τον πελάτη μόνο το email του και έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε, για τη δική του ασφάλεια, κάθε φορά που επιθυμεί να εισέλθει στις υπηρεσίες αυτές, να γίνεται η ταυτοποίησή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v