Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Προσύμφωνο εμπορικής μίσθωσης με CSD

Η ανάπτυξη του Flocafe Espresso Room, στο Εμπορικό Πάρκο «Smart Park» στα Σπάτα, θα γίνει σε επέκταση υφισταμένου κτιρίου και το σύνολο της επένδυσης θα αναληφθεί από την μισθώτρια εταιρία.

Reds: Προσύμφωνο εμπορικής μίσθωσης με CSD

Η εταιρία Reds ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου εμπορικής μίσθωσης με την «Chain Store Developers Οργάνωση Επιχειρήσεων Ανώνυμη Εταιρία» και με διακριτικό τίτλο «CSD S.A.», για την ανάπτυξη καταστήματος καφετέριας του νέου καινοτόμου concept «Flocafe Espresso Room», συνολικής επιφάνειας εντός συντελεστή δόμησης 106 m2, με εξωτερικό χώρο 300 m2 περίπου, στο Εμπορικό Πάρκο «Smart Park» στα Σπάτα, που αναπτύσσει η θυγατρική της εταιρία «Γυαλού Εμπορική και Τουριστική Α.Ε.».

Όπως αναφέρει η εταιρία, το συγκεκριμένο κατάστημα ενισχύει και συμπληρώνει το μίγμα των προσφερόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες του Πάρκου στον τομέα της νεανικής εστίασης - αναψυχής, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη δυναμική του SMART PARK.

Η συγκεκριμένη ανάπτυξη θα γίνει σε επέκταση υφισταμένου κτιρίου και το σύνολο της επένδυσης θα αναληφθεί από την μισθώτρια εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v