Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βάρδας: Mέρισμα 0,15 ευρώ, αποκοπή 8 Ιουνίου

Τη διανομή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2006, ενέκρινε μεταξύ αλλων η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Βάρδας, που συνήλθε σήμερα 29 Μαίου.

Βάρδας: Mέρισμα 0,15 ευρώ, αποκοπή 8 Ιουνίου
Τη διανομή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2006, ενέκρινε μεταξύ αλλων η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Βάρδας, που συνήλθε σήμερα 29 Μαίου.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κ.κ. μετοχοι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 07/06/2007.

Από την 08/06/2007 οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απολήψεως μερίσματος επί των κερδών της χρήσεως 2006.

Η καταβολή του μερίσματος θα διενεργηθεί από την Εθνική Τράπεζα, από 15/06/2007 μέχρι και 28/02/2008.

Ο κ. Θεόδωρος Βάρδας αναφέρθηκε στην ωρίμανση των καταστημάτων Vardas και BCBG MaxAzria στα Αττικά πολυκαταστήματα 550 m2 από τον Απρίλιο του 2005 καθώς και στο The Mall στο Μαρούσι 1.050 m2 από τον Νοέμβριο του 2005.

Οι πωλήσεις των δυο νέων καταστημάτων στην πρώτη δωδεκάμηνη βάση πραγματοποίησαν ικανοποιητική αύξηση η οποία συνεχίζεται και το α’ τρίμηνο του 2007 και αναμένεται να συνεισφέρουν σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας για το 2007.

Το 2007 ωρίμασαν και τα νέα καταστήματα Vardas στην Κηφισιά, ένα αποκλειστικά γυναικείο στην οδό Παναγίτσας αρ 6, 350 m2 και ένα αποκλειστικά ανδρικό στην Ν. Κηφισιά, οδός Χ. Τρικούπη αρ 151, 590 m2. Η πρώτη λειτουργία των καταστημάτων αυτών το 2006 σε δωδεκάμηνη βάση υπήρξε επιτυχής με σημαντική αύξηση των πωλήσεων.

Η επιτυχής αυτή κίνηση ενισχύει την παρουσία της Vardas στα βόρεια προάστια μεγαλώνοντας τα μερίδια αγοράς της σε υψηλά εισοδηματικά στρώματα καταναλωτών.

Για το 2007 – 2009 η επέκταση του δικτύου της εταιρίας θα συνεχισθεί με:

* Επέκταση του καταστήματος Ν. Κηφισιά, οδός Χ. Τρικούπη 151,

* Δημιουργία corners στα πολυκαταστήματα HONDOS και Notos Galleries Πειραιά,

* Επέκταση του δικτύου σε νέα εμπορικά κέντρα τα οποία θα δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπέδιου Αττικής αλλά και στα Βαλκάνια (Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία) και

* Την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών της χονδρικής μέσω της απόκτησης νέων πελατών.

Μετά τα θετικά αποτελέσματα του α τριμήνου του 2007 όπου επετεύχθη αύξηση των πωλήσεων από 12.418 χιλ. ευρώ σε 16.264 χιλ. ευρώ ήτοι 30,97% και των καθαρών μετά φόρων κερδών από 1.010 ευρώ σε 1.489 ευρώ ήτοι αύξηση 47,42%.

Ο κ. Θεόδωρος Βάρδας δήλωσε αισιόδοξος για την χρήση 2007 εκτιμώντας ότι θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση τόσο των πωλήσεων όσο και των καθαρών μετά φόρων κερδών σε σχέση με την χρήση 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο