Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Την επιστροφή κεφαλαίου θα προτείνει η διοίκηση στη ΓΣ

Η εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2014.

Πλαίσιο: Την επιστροφή κεφαλαίου θα προτείνει η διοίκηση στη ΓΣ

Η εταιρεία Πλαίσιο ανακοίνωσε το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2015.

Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

*Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των Ετησίων Συνοπτικών Οικονομικών Στοιχείων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) της χρήσεως 2014 (1.1.2014-31.12.2014), που συνετάγησαν βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ: Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015

*Ημερομηνία Ετήσιας Ενημέρωσης Αναλυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσεως 2014 στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

*Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2014. Προτίθεται επίσης να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους.

Σε περίπτωση λήψεως τέτοιας αποφάσεως περί επιστροφής κεφαλαίου οι ημερομηνίες αποκοπής , προσδιορισμού δικαιούχων επιστροφής κεφαλαίου και έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου, οι οποίες θα προσδιορισθούν με βάση το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, καθώς και το ύψος του ποσού της επιστροφής , θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση της Εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος , σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v