Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλ. Κρήτης: Διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή και την έκδοση ομολογιακού έως 20 εκατ. ευρώ αποφάσισε η από 16 Ιουνίου 2007 τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Πλαστικά Κρήτης. Τα μελλοντικά επενδυτικά σχέδια της εταιρίας.

Πλ. Κρήτης: Διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η από 16 Ιουνίου 2007 τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Πλαστικά Κρήτης.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι Μέτοχοι της εταιρίας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. την Τρίτη 19 Ιουνίου 2007.

Από την 20 Ιουνίου 2007 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα λήψης του παραπάνω μερίσματος.

Η καταβολή του μερίσματος θα γίνεται από όλα τα καταστήματα της EFG EUROBANK ERGASIAS από 28 Ιουνίου 2007 έως 31 Οκτωβρίου 2007.

Επιπλέον, η γενική συνέλευση ενέκρινε για την αναδιάρθρωση υφιστάμενου δανεισμού την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους μέχρι 20.000.000 ευρώ και διάρκειας μέχρι 15 έτη.

Στη συνέχεια η διοίκηση της εταιρίας ενημέρωσε τους μετόχους για την πορεία της εταιρίας και τα μελλοντικά επενδυτικά της σχέδια.

Αναφέρθηκε ειδικότερα: (α) Στη σύσταση Κοινωνίας Αστικού Δικαίου με συμμετοχή της εταιρίας κατά 50% για την τουριστική-οικιστική εκμετάλλευση έκτασης κοντά στην Ελούντα. (β) Στη συμφωνία για συγχώνευση της θυγατρικής εταιρίας στη Ρωσία Stalker GC με την εμπορική εταιρία Rossi Global Colors διανομέα των προϊόντων της Πλαστικά Κρήτης.

Η νέα εταιρία στην οποία η Πλαστικά Κρήτης θα κατέχει ποσοστό 67% (μέσω της Κυπριακής holding RTL Ltd), θα συνεχίσει και επεκτείνει τη βιομηχανική παραγωγή masterbatches (πρώτες ύλες πλαστικών) στο St. Petersburg, καθώς και τη διανομή στη ρωσική αγορά των προϊόντων της μητρικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v