Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Interwood: Γ.Σ. στις 23 Ιουνίου για εκλογή Δ.Σ.

Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και τις αμοιβές των μελών του καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Interwood-Ξυλεμπορία στις 23 Ιουνίου.

Interwood: Γ.Σ. στις 23 Ιουνίου για εκλογή Δ.Σ.
Η εταιρία Interwood-Ξυλεμπορία συγκαλεί τακτική γενική συνέλευση την Τριτη 23 Ιουνίου και ώρα 11.00, στις εγκαταστάσεις της στην Ελευσίνα, θέση Πικροδάφνη, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

- Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων, Εταιρείας και Ομίλου, της χρήσης που έληξε την 31/12/2014, και έγκριση των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή επ' αυτών.

- Έγκριση των πράξεων και αποφάσεων του Δ.Σ. για τη χρήση 2014.

- Απαλλαγή του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση του 2014.

- Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών για τη χρήση 2014.

- Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρικής χρήσης 1.1.2014 – 31.12.2014 και καθορισμός του ύψους των αμοιβών τους για τη χρήση 2015.

- Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

- Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί για οποιονδήποτε λόγο η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους στις 6/7/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00, σε α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση και εφόσον δεν επιτευχθεί και κατά τη συνεδρίαση εκείνη η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία, στις 17/7/2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00, σε β΄ επαναληπτική γενική συνέλευση. Οι εν λόγω επαναληπτικές γενικές συνελεύσεις θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Ελευσίνα, θέση Πικροδάφνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v