Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FG Europe: Τη μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η ΓΣ

Τη μη διανομή μερίσματος καθώς και την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ενέρκινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της FG Europe.

FG Europe: Τη μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η ΓΣ

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της FG Europe πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015. 

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης 

1. Ενέκρινε τις Εταιρικές και Ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσεως 1/1 έως 31/12/2014.

2. Αποφάσισε ομόφωνα τη μη διανομή μερίσματος στους μετόχους της εταιρείας.

3. Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με θητεία δύο ετών ως ακολούθως :

Εκτελεστικά Μέλη :Φειδάκης Γεώργιος, Παντούσης Ιωάννης , Φειδάκης Αθανάσιος, Φειδάκης Αθανάσιος και Δεμέναγας Κωνσταντίνος.

Μη εκτελεστικό μέλος : Οικονομόπουλος Παναγιώτης.

Ανεξάρτητα μη Εκτελεστικά Μέλη : Λιούκας Σπύρος , Πιμπλής Νικόλαος και Κατσουλάκος Ιωάννης.

4. Εξέλεξε ως νέα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, τους κ.κ. Σπύρο Λιούκα, Ιωάννη Κατσουλάκο και Παναγιώτη Οικονομόπουλο.

5. Ενέκρινε τη χορηγηθείσα το 2014 αμοιβή του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και δεν προενέκρινε αμοιβές στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το 2015.

6. Απήλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Ορκωτούς Ελεγκτές - Λογιστές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση 1/1 έως 31/12/2014.

7. Έδωσε άδεια σύμφωνα με το άρθρο 23 α του Κ.Ν. 2190/1920 και ενέκρινε τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ της Εταιρείας και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ή εταιριών συνδεδεμένων με αυτούς.

8. Χορήγησε άδεια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους διευθυντές της Εταιρείας, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην διεύθυνση εταιριών συνδεδεμένων με την Εταιρία που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

9. Εξέλεξε την ελεγκτική εταιρεία GRANT THORNTON, για την διενέργεια του τακτικού ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας, Εταιρικών και Ενοποιημένων, καθώς και του φορολογικού ελέγχου για την εταιρική χρήση 1/1 έως 31/12/2015 και ενέκρινε την συμφωνηθείσα αμοιβή.

10. Ενέκρινε τις υπάρχουσες συμβάσεις μεταξύ της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν επιχειρήσεων.

Ολοκληρώνοντας έγινε αναφορά, στην μέχρι σήμερα θετική πορεία της Εταιρείας και του Ομίλου, με την εκτίμηση ότι αυτή θα συνεχισθεί, εφόσον η κατάσταση στο εσωτερικό ομαλοποιηθεί σύντομα και οι κλιματολογικές συνθήκες στη Νότιο Ευρώπη για το επόμενο διάστημα, είναι ευνοϊκές για τις πωλήσεις των κλιματιστικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v