Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Φινλανδία επιλέγει προϊόν της IDE για τα Leopard2-Α6

Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας WiSPR της IDE είναι σε επιχειρησιακή χρήση σε διάφορους τύπους στρατιωτικών οχημάτων, ενώ η Φινλανδία είναι η 5η ευρωπαϊκή χώρα που το προμηθεύεται.

Η Φινλανδία επιλέγει προϊόν της IDE για τα Leopard2-Α6

Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας WiSPR (Wideband Intercom & Secure Packet Radio) επιλέχθηκε για να εξοπλίσει το στόλο των Αρμάτων Μάχης Leopard2-Α6 του Φινλανδικού Στρατού. Το WiSPR έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και κατασκευάζεται από την IDE (INTRACOM Defense Electronics) στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.

Η απόφαση λήφθηκε από τη Διοίκηση Διοικητικής Μέριμνας του Φινλανδικού Στρατού μετά από διεθνή διαγωνισμό. Η εγκατάσταση του συστήματος ενδοεπικοινωνίας WISPR στα Φινλανδικά Άρματα Μάχης θα αρχίσει το 2015 και οι παραδόσεις του θα ολοκληρωθούν σε 12 μήνες.

Το σύστημα είναι σε επιχειρησιακή χρήση σε διάφορους τύπους στρατιωτικών οχημάτων, ενώ η Φινλανδία είναι η 5η Ευρωπαϊκή χώρα που το προμηθεύεται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το WiSPR χαρακτηρίζεται από τις κορυφαίες επιδόσεις του στην καταστολή του θορύβου μέσα σε οχήματα, την αξιοπιστία και την εργονομία στη χρήση του. Η κατάλληλα δομημένη αρχιτεκτονική του συστήματος και οι προγραμματιζόμενες λειτουργίες του επιτρέπουν την προσαρμογή του σε εξειδικευμένες εκάστοτε απαιτήσεις, στο πλαίσιο των συνεχώς εξελισσομένων στρατιωτικών επικοινωνιών IP.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v