Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκαίνια στο πρώτο κατάστημα του Ομίλου Σκλαβενίτης στην Κόρινθο

Δυναμικό άνοιγμα της αλυσίδας στην περιφέρεια μέσα από επένδυση ύψους € 2 εκατ. Δημιουργία 100 νέων θέσεων εργασίας.

Εγκαίνια στο πρώτο κατάστημα του Ομίλου Σκλαβενίτης στην Κόρινθο

Ο Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εγκαινιάζει το πρώτο του Supermarket εκτός Αττικής, το οποίο στεγάζεται στο υπερσύγχρονο εμπορικό πάρκο Mare West στην Κόρινθο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα επένδυση της εταιρείας, η οποία ανήλθε στα € 2 εκατ., δημιουργεί 100 νέες θέσεις εργασίας, ενώ αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής.

Το νέο κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, έκτασης 4.000 τ.μ. και με 17 ταμεία εξυπηρέτησης, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους καταναλωτές, καθώς περιλαμβάνει κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, μανάβικο, ζαχαροπλαστείο, αλλά και τμήματα για έτοιμο φαγητό, καλλυντικά και οικιακά είδη. Παράλληλα, στο νέο κατάστημα διατίθενται τοπικά προϊόντα, γεγονός που θα ενισχύσει τόσο τους τοπικούς παραγωγούς όσο και την τοπική οικονομία.

Το Mare West επιλέχθηκε για να στεγάσει το νέο κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, καθώς συνιστά ένα σύγχρονο εμπορικό πάρκο διεθνών προδιαγραφών, έκτασης 15.000 τ.μ., με εύκολη πρόσβαση για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ειδικούς χώρους φροντίδας βρεφών, 800 δωρεάν θέσεις parking, αλλά και παιδική χαρά 2 στρεμμάτων με θέα στη θάλασσα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v