Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Grivalia: Έχουν γίνει συζητήσεις με Lamda

Σε απάντησή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η Grivalia σημειώνει ότι έχει διενεργήσει προκαταρκτικές συζητήσεις με τη Lamda Development, όπως και με άλλους ομίλους, διερευνώντας πιθανές συνέργειες που θα δημιουργήσουν αξία.

Grivalia: Έχουν γίνει συζητήσεις με Lamda

Τη διενέργεια προκαταρκτικών συζητήσεων με τη Lamda Development, όπως και με άλλους ομίλους, διερευνώντας πιθανές συνέργειες επισημαίνει η Grivalia Properties, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του Euro2day.gr.

Ειδικότερα, η εισηγμένη, απαντώντας σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια έγγραφων και ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων τα οποία έλαβαν χώρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, επισημαίνει ότι στο πλαίσιο του επενδυτικού της προγράμματος και σε συνέχεια της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώθηκε το 2014, η εταιρία βρίσκεται σε συζητήσεις με όσους ελληνικούς και διεθνείς επιχειρηματικούς ομίλους κατά την κρίση της διαθέτουν ποιοτικά ακίνητα, τα οποία συνάδουν με το επενδυτικό της προφίλ.

Στο ανωτέρω πλαίσιο, η εταιρία έχει διενεργήσει προκαταρκτικές συζητήσεις με τη Lamda Development, όπως και με άλλους ομίλους, διερευνώντας πιθανές συνέργειες που θα δημιουργήσουν αξία.

Σε κάθε περίπτωση καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί και συνεπώς δεν υπάρχουν δεσμευτικοί όροι και σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας, η εταιρία θα προβεί ως οφείλει στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό βάσει της ισχύουσας χρηματιστηριακής νομοθεσίας.

Από τη μεριά της η Lamda Development, απαντώντας και αυτή σε σχετικό ερώτημα που έλαβε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διευκρινίζει ότι στο πλαίσιο διερεύνησης νέων πιθανών συνεργασιών στο χώρο των ακινήτων σε εφαρμογή της στρατηγικής που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, έχει προβεί σε προκαταρκτικές συζητήσεις -μεταξύ άλλων- και με την Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υφίσταται επί του παρόντος συγκεκριμένο αντικείμενο διαπραγμάτευσης, ούτε εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των όποιων συζητήσεων.

Η εταιρία θα προβεί σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαραίτητες ανακοινώσεις για την ορθή και πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v