Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Προκαταρκτικές οι συζητήσεις με τον όμιλο Hines

Η εταιρία σημειώνει ότι έχει διενεργήσει προκαταρκτικές συζητήσεις και με τον όμιλο Hines, ωστόσο επισημαίνει ότι δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία και συνεπώς δεν υπάρχουν δεσμευτικοί όροι και σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Reds: Προκαταρκτικές οι συζητήσεις με τον όμιλο Hines
Aπαντώντας σε ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με το έγγραφο και ηλεκτρονικό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» που έλαβε χώρα το Σάββατο 07.11.2015, η Reds επισημαίνει ότι στο πλαίσιο ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και πιθανών συνεργασιών στο χώρο των ακινήτων, η εταιρία εξετάζει συνεχώς δυνατότητες με τομείς συναφείς με τις δραστηριότητες του ομίλου και έχει διενεργήσει προκαταρκτικές συζητήσεις, μεταξύ άλλων, και με τον Όμιλο Hines, διερευνώντας πιθανές συνέργειες που θα δημιουργήσουν αξία.

Σε κάθε περίπτωση καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί και συνεπώς δεν υπάρχουν δεσμευτικοί όροι και σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Σε περίπτωση ανακοινώσιμων γεγονότων, η εταιρία θα προβεί ως οφείλει στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, βάσει της ισχύουσας χρηματιστηριακής νομοθεσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v