Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος CEO στο Sofia RingMall ο Δημήτρης Παπούλης

Στους άμεσους στρατηγικούς στόχους της εταιρίας South Sofia Ring Mall EAD, της κοινής εταιρίας των δυο ελληνικών ομίλων Φουρλής και Δαναός που διαχειρίζεται το εμπορικό κέντρο στη Βουλγαρία, είναι η περαιτέρω ενίσχυση του ισχυρού loyalty σε επίπεδο διασκέδασης

Νέος CEO στο Sofia RingMall ο Δημήτρης Παπούλης

Τη θέση του CEO (Chief Executive Officer) για το Sofia RingMall των ομίλων Φουρλή και Δαναός στη Βουλγαρία αναλαμβάνει ο κος Δημήτρης Παπούλης.

Ο κος Παπούλης διαθέτει πάνω από 20 έτη επαγγελματικής εμπειρίας, κατέχοντας θέσεις υψηλής ευθύνης σε μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις με τελευταία εκτελεστική θέση του αυτή του Διευθύνοντος Συμβούλου στις εταιρίες Starbucks Coffee και Gap Inc. για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια για τον όμιλο Μαρινόπουλου.

To Sofia Ring Mall κλείνοντας τον 1ο χρόνο λειτουργίας του, μαζί με το IKEA, έχει καθιερωθεί ως ξεχωριστός εμπορικός προορισμός για την πόλη της Σόφιας και της Βουλγαρίας, ενώ το υπερσύγχρονο και αρχιτεκτονικά πρωτοπόρο κτήριο του Sofia Ring Mall έχει καταστήσει ήδη την διεθνή αναγνώριση, έχοντας ως σημεία αιχμής τα μοναδικά χαρακτηριστικά του όπως ο εξωστρεφής του σχεδιασμός, η μοναδική σχέση του με το φυσικό φως καθώς και η άμεση σύνδεση του με τους καταπράσινους πρόποδες της Vitosha.

Στους άμεσους στρατηγικούς στόχους της εταιρίας South Sofia Ring Mall EAD, της κοινής εταιρίας των δυο ελληνικών ομίλων που διαχειρίζεται το εμπορικό κέντρο, είναι η περαιτέρω ενίσχυση του ισχυρού loyalty σε επίπεδο διασκέδασης (εστίαση, cinemas, entertainment, indoor and outdoor events), ενώ στους μεσοπρόθεσμους η επίτευξη μίας μοναδικής world class εμπειρίας πελάτη μέσω της σύναψης ισχυρών, αποκλειστικών διεθνών εμπορικών συνεργασιών καθώς και μοναδικών υπηρεσιών που σε συνδυασμό με το υπάρχων ισχυρό μείγμα θα κτίσουν έναν από τους κορυφαίους εμπορικούς προορισμούς των Βαλκανίων. Η εταιρία είναι προσηλωμένη στο στόχο της σύναψης μακροχρόνιων μισθώσεων με ισχυρούς διεθνείς εμπορικούς συνεργάτες, ώστε να διασφαλίσει τον βασικό μακροπρόθεσμο στόχο της επίτευξης σημαντικών επενδυτικών αποδόσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v