Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Space Hellas χορηγός του"CityMobil2"

Η εταιρία εγκατέστησε και πιστοποίησε τον ενεργό εξοπλισμό δικτύου και τηλεφωνίας στο Κέντρο Ελέγχου και στα λεωφορεία και υλοποίησε το ασυρματικό δικτύο Wi-Fi, όλα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που παρείχε η εταιρία Cisco.

H Space Hellas χορηγός τουCityMobil2
Τέσσερα μικρά λεωφορεία χωρίς οδηγό έκαναν την επίσημη εμφάνισή τους στους δρόμους των Τρικάλων, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους δημότες, αλλά και στους επισκέπτες της πόλης. Η «πρώτη» εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής έναρξης που διοργάνωσαν ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala εγκαινιάζοντας επισήμως στην πόλη τους, αλλά και σε όλη την υφήλιο, την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος CityMobil2 το οποίο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. στο πλαίσιο του 7ου Προγράμματος Πλαισίου.

Εκπρόσωποι του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, αρμόδιοι Φορείς, ερευνητές των ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων που συνεργάστηκαν για το πρόγραμμα, ιδιωτικές επιχειρήσεις, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, η e-trikala και όσοι παρευρέθησαν στην τελετή έναρξης συμφώνησαν στη σημαντικότητα των αλλαγών που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, ακολουθώντας τις εξελίξεις στην τεχνολογία.

Σε μια Ελλάδα που, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, «δημιουργεί και καινοτομεί», η Space Hellas δε θα μπορούσε παρά να είναι κοντά στους οργανισμούς που τολμούν να εξελιχθούν μέσα από την έρευνα και την τεχνολογία. Στο συγκεκριμένο έργο, η έμπνευση των ανθρώπων που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για την πόλη τους, αλλά και η πρωτοπορία του εγχειρήματος, ήταν το έναυσμα για να συμμετέχει η Space Hellas ως χορηγός υψηλής τεχνογνωσίας και κατάρτισης, ώστε τα μικρά οχήματα να κινούνται απρόσκοπτα ακόμα και χωρίς οδηγό.

Συγκεκριμένα, η Space Hellas εγκατέστησε και πιστοποίησε τον ενεργό εξοπλισμό δικτύου και τηλεφωνίας στο Κέντρο Ελέγχου και στα λεωφορεία και υλοποίησε το Ασυρματικό Δικτύο Wi-Fi - όλα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που παρείχε η εταιρία CISCO. Για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας σήματος σε όλο το μήκος της διαδρομής των αυτοκινούμενων λεωφορείων, πραγματοποιήθηκε επιτόπια και ενδελεχής μελέτη ραδιοκάλυψης από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας. Η επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων έγινε με χρήση εξειδικευμένου εργαλείου προσομοίωσης της απόδοσης του δικτύου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v