Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca Cola: Deal στην Κύπρο με GAP Vassilopoulos και Foodlink

Η Coca Cola κατέληξε σε κατακύρωση της προσφοράς των εταιρειών GAP Vassilopoulos και Foodlink, οι οποίες διεκδίκησαν -μεταξύ άλλων εταιρειών- τις υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής.

Έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία Diakinisis για υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων της Coca Cola, η εταιρεία προχώρησε σε προκήρυξη διαγωνισμού και αλλάζει πάροχο υπηρεσιών 3PL για την κυπριακή αγορά, σύμφωνα με το InBusinessNews.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews η Coca Cola, αφού αξιολόγησε τις προσφορές που είχε ενώπιόν της, κατέληξε σε κατακύρωση της προσφοράς των εταιρειών GAP Vassilopoulos και Foodlink, οι οποίες διεκδίκησαν –μεταξύ άλλων εταιρειών- τη μεγάλη προσφορά αποθήκευσης και διανομής.

Μάλιστα, οι δύο εταιρείες θα διανέμουν τα προϊόντα της Coca Cola (εξαιρουμένου του γάλακτος Λανίτης) βάσει γεωγραφικού διαχωρισμού που έκαναν. Ειδικότερα αναφέρεται ότι η εταιρεία GAP Vassilopoulos αναλαμβάνει τη διανομή σε Λεμεσό και Πάφο, με κέντρο αποθήκευσης στη Λεμεσό, ενώ η Foodlink τις υπόλοιπες πόλεις της Κύπρου.

Θα πρέπει παράλληλα, να αναφερθεί ότι η νέα συμφωνία τίθεται σε ισχύ στις 11 Φεβρουαρίου.

Η ταυτότητα των GAP Vassilopoulos και Foodlink

Ο όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ιδρύθηκε το 1964 και είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Δραστηριοποιείται, μέσω ενός δικτύου άνω των 3.000 γραφείων και συνεργατών, σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Ισραήλ. Για τις δραστηριότητές του μας μιλούν οι executive directors, Γιώργος, Άρης και Πέτρος Βασιλόπουλου.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο και ευέλικτο οργανισμό, που δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών και κυρίως των logistics, με τα αρχικά G.A.P. από τα ονόματα των executive directors Γιώργου, Άρη και Πέτρου

Η Foodlink Cyprus Ltd ιδρύθηκε το 2012 και ανήκει στον όμιλο FDL. Ο όμιλος δραστηριοποιείται για περισσότερα από 17 χρόνια στον χώρο και ιδρύθηκε με σκοπό να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στα logistics.

Μέσω των θυγατρικών του, ο όμιλος έχει παρουσία, εκτός από Ελλάδα και Κύπρο, σε Βουλγαρία και Αλβανία. Με συνεχείς επενδύσεις στο Ανθρώπινο Δυναμικό, σε Συστήματα και Διαδικασίες, η Foodlink στοχεύει σε σταθερά δυναμική ανάπτυξη και στην επέκταση σε νέες αγορές μέσω στρατηγικών συνεργασιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v