Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Lamda Hellix στηρίζει τον πρωταθλητή κολύμβησης Γ. Δρυμωνάκο

Χορηγός της προσπάθειας του πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκου για την κατάκτηση ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο ανέλαβε η Lamda Helix.

Η Lamda Hellix στηρίζει τον πρωταθλητή κολύμβησης Γ. Δρυμωνάκο

Η LAMDA HELLIX, πάροχος λύσεων και υπηρεσιών data center, ανακοινώνει τη στήριξη του πρωταθλητή κολύμβησης, Γιάννη Δρυμωνάκου, ως χορηγός της προσπάθειάς του για την κατάκτηση ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Γιάννης, στα 17 χρόνια της ενασχόλησής του με την κολύμβηση, έχει αναδειχθεί επανειλημμένως νικητής πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων διοργανώσεων, ενώ το 2002 έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που πήρε 2 χρυσά μετάλλια σε 2 διαφορετικές Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ως πρωταθλητής Ελλάδας στα 200μ. προετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη χώρα σε μια σειρά διοργανώσεων που θα του επιτρέψουν να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο κ. Απόστολος Κάκκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, δήλωσε: «Είναι στο DNA μας να στηρίζουμε την αριστεία σε κάθε μορφή και έκφανσή της. Η στήριξη του πρωταθλητή, Γιάννη Δρυμωνάκου, πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στην ανάδειξη της χώρας σε παγκόσμιο επίπεδο και ως μια αμιγώς ελληνική εταιρία, θεωρούμε χρέος μας να αναδείξουμε τέτοιες αξιέπαινες προσπάθειες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v