Ερχονται 150 προσλήψεις στην ΕΥΑΘ

Στόχος είναι «η αναβάθμιση κι ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας, με πρώτη προτεραιότητα τη στελέχωσή της με νέο προσωπικό», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ερχονται 150 προσλήψεις στην ΕΥΑΘ

Εκατόν πενήντα προσλήψεις τους αμέσως επόμενους μήνες ανακοίνωσε σήμερα από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥAΘ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιος για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός, αφού ευχήθηκε στη νέα διοίκηση για την ανάληψη των καθηκόντων της, διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι «η αναβάθμιση κι ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας, με πρώτη προτεραιότητα τη στελέχωσή της με νέο προσωπικό».

«Μας ενδιαφέρει η αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου της ΕΥΑΘ, οι πολιτικές ενίσχυσης της εταιρείας και αυτή ακριβώς η ανάπτυξή της είναι που μπορεί να της προσδώσει προστιθέμενη αξία», επισήμανε ο υπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι το «Δημόσιο θα παραμείνει πλειοψηφία στο μετοχικό κεφάλαιο, ενώ θα κρατήσει και το μάνατζμεντ της εταιρείας».

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥAΘ, Γ. Κρεστενίτης, επανέλαβε από την πλευρά του τη σημασία της πρόσληψης νέου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού, όπως και την επιμονή του στην ανάγκη διασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα του νερού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v