Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βωβός: Γ.Σ. στις 30/6 για τροποποίηση σκοπού

Την εκλογή νέου Δ.Σ. και την τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας λόγω ολοκλήρωσης της διαδικασίας απόσχισης του κλάδου κατασκευής και αξιοποίησης εμπορικών κέντρων και εισφοράς του στην «Alpha Επενδυτικής Περιουσίας Ελαιώνα Ανώνυμος Εταιρία» καλείται να εγκρίνει η Γ.Σ. της Βωβός στις 30 Ιουνίου.

Βωβός: Γ.Σ. στις 30/6 για τροποποίηση σκοπού
Η εταιρία Βωβός συγκαλεί τακτική γενική συνέλευση, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 11.00, στα γραφεία της, στη Λεωφόρο Κηφισίας (Κτίριο Β - Πύργος), στο Μαρούσι Αττικής, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο : Υποβολή για έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για την χρήση 2015, (ατομικών και ενοποιημένων), σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ), μετά των επ' αυτών Εκθέσεων απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου και ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών και έγκριση διαθέσεως των Αποτελεσμάτων της Χρήσεως 2015, καθώς και της δήλωσης εταιρικής διακυβέρνησης σύμφωνα με το άρθρο 43α παρ.3 περ. δ του κ.ν.2190/1920.

Θέμα 2ο : Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2015.

Θέμα 3ο : Εκλογή Ελεγκτικής Εταιρίας για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων για την χρήση 2016 και καθορισμός της αμοιβής της.

Θέμα 4ο : Έγκριση αμοιβής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 του κ.ν. 2190/20 όπως ισχύει, για παρασχεθείσες υπηρεσίες στην εταιρία για τη χρήση 2015 και προέγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2016.

Θέμα 5ο : Χορήγηση αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.1 του κ.ν.2190/20, όπως ισχύει, στα μέλη του Δ.Σ., προκειμένου να μετέχουν στα Δ.Σ. ή στις Διευθύνσεις των εταιριών του ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

Θέμα 6ο : Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξεως της θητείας του.

Θέμα 7ο : Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου.

Θέμα 8ο: Ενημέρωση μετόχων για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσχισης του κλάδου εμπορικών κέντρων σε εκτέλεση της απόφασης της ΕΓΣ της 04.9.2015.

Θέμα 9ο : Τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας λόγω ολοκλήρωσης της διαδικασίας απόσχισης του κλάδου κατασκευής και αξιοποίησης εμπορικών κέντρων και εισφοράς του στην εταιρία με την επωνυμία «Alpha Επενδυτικής Περιουσίας Ελαιώνα Ανώνυμος Εταιρία» με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού.

Θέμα 10ο : Διάφορες ανακοινώσεις και ενημέρωση των μετόχων για τις πωλήσεις και την δραστηριότητα της θυγατρικής εταιρίας «Μπάμπης Βωβός-Διεθνής Τεχνική Ανώνυμη Εταιρία και Σία Ο.Ε.» καθώς επίσης ενημέρωση των μετόχων για την μη απορρόφησή της (λόγω της εν εξελίξει υλοποίησης της διαδικασίας εξυγίανσης).

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία οι κ.κ. μέτοχοι καλούνται με την παρούσα πρόσκληση σε Α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και ώρα 11.00 και σε Β' επαναληπτική γενική συνέλευση την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2016 και ώρα 11.00, αμφότερες στον ίδιο τόπο, χωρίς τη δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v