Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Εντός 2 ετών το 51% του τιμήματος για το Ελληνικό

Η εταιρία επισημαίνει ότι συνεπεία του από 07.06.2016 MoU, το 51% του τιμήματος θα καταβληθεί εντός δύο ετών από την ημερομηνία μεταβίβασης των μετοχών, ενώ θα επιταχυνθούν και οι επενδύσεις, με το 80% αυτών να υλοποιηθεί εντός 12 ετών.

Lamda: Εντός 2 ετών το 51% του τιμήματος για το Ελληνικό
Διευκρινίσεις σχετικά με τη σύμβαση μεταβίβασης του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «Ελληνικό Α.Ε.» έδωσε η Lamda Development, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρία, συνεπεία του από 07.06.2016 Μνημονίου Συναντίληψης, αφενός μεν η καταβολή του τιμήματος καθίσταται εμπροσθοβαρής και ως εκ τούτου το 51% του τιμήματος θα καταβληθεί εντός δύο ετών από την ημερομηνία μεταβίβασης των μετοχών, αφετέρου δε, θα επιταχυνθούν οι επενδύσεις, προκειμένου ποσοστό 80% να υλοποιηθεί εντός 12 ετών, με παράλληλη ανάπτυξη έργων κοινωφελούς χαρακτήρα, εκτιμώμενου προϋπολογισμού 1,5 δισ. ευρώ.

Επιπλέον η εταιρία επισημαίνει ότι για τις υπόλοιπες παραμέτρους της Σύμβασης είναι στη διάθεση του επενδυτικού κοινού, τόσο οι παλαιότερες ανακοινώσεις της επί του συγκεκριμένου θέματος, όσο και το από 07.06.2016 Δελτίο Τύπου της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v