Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύμβαση έργου της Lavisoft με την ASK Φαρμακευτική

Σύμβαση για την εγκατάσταση του συστήματος της για τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού Payroll Master στην ASK Φαρμακευτική υπέγραψε η Lavisoft.

Σύμβαση έργου της Lavisoft με την ASK Φαρμακευτική
Η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης για εγκατάσταση του συστήματός της Payroll Master στην ASK Φαρμακευτική ΜΕΠΕ.

Το Payroll Master συμπληρώνει τις εφαρμογές της οικογένειας HR Master της Lavisoft. Σύμφωνα με την εταιρία, αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης που έχει στόχο την πλήρη κάλυψη της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού μιας επιχείρησης ή οργανισμού.

Συγκεκριμένα, το Payroll Master της Lavisoft παρέχει πλήθος δυνατοτήτων και αξιόπιστων λύσεων στον υπεύθυνο μισθοδοσίας, όπως αυτόματη ενημέρωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μέσω διαδικτύου, παραμετροποίηση όλων των Αποδοχών Κρατήσεων και Ταμείων, καλύπτοντας κάθε είδους διαφοροποίησης στον υπολογισμό της Μισθοδοσίας από εργαζόμενο σε εργαζόμενο, κ.α.

Σύμφωνα με την εταιρία, η καταχώρηση των μηνιαίων μισθοδοτικών μεταβολών γίνεται μέσα από ένα εύκολο και γρήγορο στο χειρισμό περιβάλλον και ο υπολογισμός της μισθοδοσίας μπορεί να γίνει για ολόκληρη την εταιρεία ή για ομάδα εργαζομένων, αλλά και για έναν μόνο εργαζόμενο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v