Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Από 19-21/09 η δημόσια προσφορά για έκδοση ομολόγου

Για πρώτη φορά, μη εισηγμένη εταιρία εισάγει προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χ.Α. εταιρικό ομόλογο. Και για πρώτη επίσης φορά, γίνεται χρήση της διαδικασίας του Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών για τη δημόσια προσφορά.

Fourlis: Από 19-21/09 η δημόσια προσφορά για έκδοση ομολόγου
Από 19 έως και 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια προσφορά της Housemarket A.E. (θυγατρικής της Fourlis A.E.), με στόχο την άντληση ποσού από 15 έως 40 εκατ. ευρώ, μέσω της έκδοσης έως 40.000.000 κοινών ανωνύμων ομολογιών.

Οι ημερομηνίες διενέργειας της δημόσιας προσφοράς οριστικοποιήθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα, με τη Euroxx Χρηματιστηριακή να έχει τον ρόλο του Συμβούλου έκδοσης αλλά και αναδόχου. Η Παντελάκης Χρηματιστηριακή επίσης στο σχήμα των αναδόχων, το οποίο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Η εν λόγω δημόσια προσφορά έχει ήδη λάβει πράσινο φως από τη Διοικούσα Επιτροπή του Χ.Α. και αυτό που μένει είναι η αντίστοιχη έγκριση από το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Εν τω μεταξύ ο όμιλος ανακοίνωσε χθες αποτελέσματα εξαμήνου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρώτο εξάμηνο του 2016 οι πωλήσεις έφθασαν τα € 193,7 εκατ., έναντι € 183,1 εκατ. το πρώτο εξάμηνο του 2015, αύξηση 5,8%. 

Οι ζημίες μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ήταν € 3,3 εκατ. έναντι ζημιών € 6,5 εκατ. σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v