Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διπλή διάκριση του Porto Carras στα World Travel Awards

Βραβεύτηκε στην κατηγορία «Greece's Leading Resort» ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο και στην κατηγορία «Greece's Family Leading Resort», ως το κορυφαίο, οικογενειακού χαρακτήρα ελληνικό ξενοδοχείο.

Διπλή διάκριση του Porto Carras στα World Travel Awards
Δύο πολύ σημαντικά βραβεία απέσπασε το Porto Carras Grand Resort στον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό των βραβείων «World Travel Awards».

Ειδικότερα, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Greece's Leading Resort» ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο και στην κατηγορία «Greece's Family Leading Resort», ως το κορυφαίο, οικογενειακού χαρακτήρα ελληνικό ξενοδοχείο.

Ο θεσμός βραβείων «World Travel Awards» μετράει ήδη 22 χρόνια και τα βραβεία του θεωρούνται τα σημαντικότερα στο χώρο του τουρισμού, δεδομένου ότι αποτελούν απόδειξη υπεροχής σε παγκόσμιο επίπεδο για τον εκάστοτε νικητή.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία, στις 4 Σεπτεμβρίου 2016, σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Porto Carras, «για άλλη μία χρονιά, η συνέπεια, η καινοτομία και η πρωτοπορία φέρνουν το Porto Carras Grand Resort στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του κοινού που αναζητά ποιότητα, προηγμένες υπηρεσίες και ξεχωριστές εμπειρίες στις διακοπές του, καθιερώνοντας το αγαπημένο resort της Χαλκιδικής ως τον κορυφαίο ποιοτικό και ασφαλή προορισμό για όλους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v