Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελγέκα: Ανανέωση συμφωνίας με Reckitt

Η θυγατρική με ποσοστό 52,63% της Ελγέκα, ELGEKA-FERFELIS ROMANIA SRL, υπέγραψε προσύμφωνο για την τριετή ανανέωση της ήδη υφιστάμενης συμφωνίας διανομής με την πολυεθνική RECKITT-BENCKISER. Συγχώνευση θυγατρικών.

Ελγέκα: Ανανέωση συμφωνίας με Reckitt
Η θυγατρική με ποσοστό 52,63% της Ελγέκα, ELGEKA-FERFELIS ROMANIA SRL, υπέγραψε προσύμφωνο για την τριετή ανανέωση της ήδη υφιστάμενης συμφωνίας διανομής (από το Νοέμβριο του 2004) με την πολυεθνική εταιρία RECKITT-BENCKISER S.A., η οποία είναι η νούμερο ένα παραγωγός προϊόντων οικιακής καθαριότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι η RECKITT-BENCKISER κατέχει πολλές διάσημες μάρκες προϊόντων, από τις οποίες οι πιο σημαντικές είναι: Calgon (αποσκληρυντικό νερού), Calgnonit (απορρυπαντικό για πλυντήριο πιάτων), Vanish (προϊόν φροντίδας ρούχων), Cillit (καθαριστικό), Harpic (καθαριστικό τουαλέτας), Air Wick (αποσμητικό αέρος -χώρου), Dettol (προϊόν προσωπικής φροντίδας).

Επιπλέον, η θυγατρική μας εταιρία ELGEKA FERFELIS BULGARIA LTD έχει έρθει σε αρχική συμφωνία για την υπογραφή τριετούς σύμβασης εμπορικής συνεργασίας με την εταιρία PODRAVKA Prehrambena Industrija d.d., η οποία θα ξεκινήσει από την 1η Ιανουαρίου 2008.

Η PODRAVKA Prehrambena Industrija d.d. δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής καρικευμάτων (μπαχαρικών) και έχει ήδη εξασφαλίσει σημαντική παρουσία στη Ρουμάνικη αγορά μέσω της ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL.

Τέλος, η ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL, βραβεύθηκε την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2007 από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ρουμανίας καταλαμβάνοντας την τρίτη (3η) θέση - μετά τις ”SHELL GAS ROMANIA” και ”SIEMENS SRL” - στον κλάδο των Μεγάλων Ενδιάμεσων-Εμπορικών Επιχειρήσεων. Μεταξύ των κριτηρίων αξιολόγησης συμπεριλαμβάνονται: α) κύκλος εργασιών, β) κέρδη μετά φόρων, γ) αριθμός εργαζομένων, δ) μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο / κρατικούς φορείς, ε) υγιής χρηματοοικονομική θέση, στ) ποιοτικά κριτήρια διανομής.

Η ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL αποτελεί τον εμπορικό επιχειρησιακό βραχίονα του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων με ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία πενταετία.

Διαθέτει δίκτυο 12 υποκαταστημάτων στο σύνολο της Ρουμανικής επικράτειας και απασχολεί πάνω από 460 εργαζομένους. Μέσω αυτής έχουν συσταθεί οι επίσης θυγατρικές της μητρικής ΕΛΓΕΚΑ, ELGEKA FERFELIS BULGARIA LTD, ELGEKA FERFELIS SRL (στη Μολδαβία) και CERA VILLA DESIGN SRL.

Η διάκριση αυτή, σε συνέχεια της περυσινής βράβευσης από το Εθνικό Συμβούλιο για Μικρές και Μεσαίες Ιδιωτικές Επιχειρήσεις της Ρουμανίας, είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης πορείας της εν λόγω εταιρίας στη Ρουμανία και έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών και των στρατηγικών επιλογών που έχει κάνει η ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL μέχρι σήμερα.

----Ολοκλήρωση συγχώνευσης των Διακίνησις - LSH

Η Ελγέκα γνωστοποιεί, ότι ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της εταιρίας ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ και της εταιρίας LOGISTICS SEVICE HELLAS με το διακριτικό τίτλο ”LSH ” με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη και στις 30/11/2007 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών-Πειραιώς, Νομαρχία Πειραιά.

Μετά τα ανωτέρω, η εταιρία με την επωνυμία LOGISTICS SERVICE HELLAS, διαγράφηκε από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Αττικής, Διεύθυνση Εμπορίου κα Τουρισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v