Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της SingularLogic στα Cyta Mobile Excellence Awards

Η εταιρία έλαβε χρυσό βραβείο στην κατηγορία "In-Store Mobile App for Buyers" για την εφαρμογή «SkipTheLine» που υλοποίησε για τα Goody's Burger House, και το αργυρό στην κατηγορία "Mobile App for Consumers" για την εφαρμογή που υλοποίησε για την Elpedison.

Διάκριση της SingularLogic στα Cyta Mobile Excellence Awards

Η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, κατάφερε να αποσπάσει διπλή βράβευση των mobile εφαρμογών της στο πλαίσιο του διαγωνισμού Cyta Mobile Excellence Awards 2016, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την έμφαση που δίνει η εταιρία στην υιοθέτηση και εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών και καινοτομιών που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της να απολαμβάνουν / παρέχουν σύγχρονες web, mobile & cloud υπηρεσίες.

Αναλυτικότερα, η εταιρία έλαβε χρυσό βραβείο στην κατηγορία "In-Store Mobile App for Buyers", για την εφαρμογή «SkipTheLine» που υλοποίησε για τα Goody's Burger House. Η εφαρμογή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο καινοτόμο σύστημα ασύρματων παραγγελιών που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία στο Goody's Burger House που λειτουργεί εντός του πλοίου Blue Star Delos της εταιρίας Blue Star Ferries και παρέχει σημαντικά οφέλη για τον ταξιδιώτη-καταναλωτή, όπως:

- Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών που χρησιμοποιούν την υπηρεσία
- Δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής
- Αναβαθμισμένη εμπειρία συναλλαγής με την επιχείρηση
- Αξιοποίηση προσφορών και συμμετοχή σε επιβραβεύσεις.

Επιπλέον, η εταιρία απέσπασε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία "Mobile App for Consumers", για την εφαρμογή που υλοποίησε για τον προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος Elpedison.

Η εφαρμογή «myelpedison.gr» που έχει αναπτυχθεί για mobile συσκευές παρέχει υπηρεσίες customer service στους πελάτες της εταιρείας. Συγκεκριμένα:

- My e-bill, υπηρεσία μέσω της οποίας ο πελάτης μπορεί να δει όλους τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι και 3 χρόνια πίσω, καθώς και να λάβει άμεσα και γρήγορα τον τρέχοντα λογαριασμό του.

- Pay-on-Line, υπηρεσία που επιτρέπει την άμεση και γρήγορη εξόφληση του λογαριασμού, ηλεκτρονικά, μέσα σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

- Η Κατανάλωσή Μου, υπηρεσία που δείχνει με συγκεκριμένα γραφήματα την εξέλιξη της κατανάλωσης του πελάτη διαχρονικά, μέσα στο διάστημα των τελευταίων 3 ετών, είτε σε kWh είτε σε ευρώ.

- Κατανόησε το Λογαριασμό Σου, υπηρεσία η οποία με δια-δραστικό τρόπο επεξηγεί στον ενδιαφερόμενο πελάτη τα επιμέρους πεδία του λογαριασμού του.

- Μέτρα Μόνος Σου, υπηρεσία η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να καταχωρεί ο ίδιος ηλεκτρονικά τις ενδείξεις του μετρητή του

- και τέλος τις υπηρεσίες "Τα Στοιχεία Επικοινωνίας Μου" και "Το Προφίλ Μου", για αλλαγή των στοιχείων του πελάτη.

Η εφαρμογή myelpedison.gr έχει σκοπό να διευκολύνει την καθημερινότητα των πελατών της Elpedison, επιτρέποντάς τους τη γρήγορη και άμεση διεκπεραίωση μιας σειράς λειτουργιών, όπου και αν βρίσκονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v