Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Πιστοποίηση του Institute of Life με πρότυπο για την υγεία

Το εξειδικευμένο πρότυπο EN 15224:2012, το οποίο εστιάζεται στην υγεία, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας που πρέπει να λαμβάνει ο ασθενής, έλαβε το Institute of Life - ΙΑΣΩ από την TÜV Hellas.

Ιασώ: Πιστοποίηση του Institute of Life με πρότυπο για την υγεία

Το Institute of Life - ΙΑΣΩ πιστοποιήθηκε από την TÜV Hellas σύμφωνα με το εξειδικευμένο πρότυπο EN 15224:2012, το οποίο εστιάζεται στην υγεία, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας που πρέπει να λαμβάνει ο ασθενής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Ιασώ είναι από τις πρώτες κλινικές στην Ελλάδα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση η οποία προβλέπεται και από το νομικό πλαίσιο (ΠΔ 10/2016, Υ.Α 6901/2015) για τις Μονάδες Εξωσωματικής.

Όπως επισημαίνει η εταιρία, η συγκεκριμένη πιστοποίηση, η οποία επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών της Μονάδας, είναι πολύ σημαντική καθώς εξειδικεύεται στην υγεία και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει ότι το Institute of Life - ΙΑΣΩ είναι η μοναδική μονάδα στην Ελλάδα που διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις καθώς έχει επιπλέον πιστοποιηθεί με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 από την TUV Hellas και με TEMOS για τον Ιατρικό Τουρισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v