Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση του Sofitel Athens Airport από το TripAdvisor

Για έκτη συνεχή χρονιά το Sofitel Athens Airport έλαβε από το TripAdvisor τη διάκριση «Certificate of Excellence», ως επιστέγασμα των κριτικών που έλαβε από τους ίδιους τους ταξιδιώτες.

Διάκριση του Sofitel Athens Airport από το TripAdvisor

Επιβραβεύοντας τις εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε και για το 2016 το Sofitel Athens Airport από τους ταξιδιώτες, το TripAdvisor® απένειμε στο ξενοδοχείο το «Certificate of Excellence». Πρόκειται για την έκτη συνεχόμενη χρονιά που το Sofitel Athens Airport συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα που αποκτούν τη συγκεκριμένη διάκριση.

Ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Γιώργος Σταύρου, δήλωσε σχετικά: «Το "Certificate of Excellence" είναι μία σημαντική αναγνώριση που αποδεικνύει την αριστεία που προσπαθούμε να είναι συνώνυμη των υπηρεσιών φιλοξενίας του Sofitel Athens Airport. Παράλληλα, αποτελεί μία αξιόπιστη σύσταση για τους μελλοντικούς επισκέπτες μας, αφού η έκτη συνεχόμενη απόσπασή του, υπόσχεται ότι θα ικανοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις ποιότητας».

Το «Certificate of Excellence» αποτελεί την επισφράγιση της ποιότητας, της ποσότητας και της επικαιρότητας των κριτικών, όπως αυτές υποβάλλονται από τους ίδιους τους ταξιδιώτες στην ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor για μια περίοδο 12 μηνών. Για να επιλεχθεί μια επιχείρηση θα πρέπει να συγκεντρώνει βαθμολογία τουλάχιστον 4 στα 5, να διαθέτει έναν ελάχιστο αριθμό αξιολογήσεων και να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v