Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΛΑΘ: Επιβεβαίωνει συνεργασία με Πλαστικά Κρήτης

Σε συνεργασία με την Πλαστική Κρήτης στην αγορά των ΗΠΑ προχώρησε η Πλαστικά Θράκης επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα του euro2day.gr

ΠΛΑΘ: Επιβεβαίωνει συνεργασία με Πλαστικά Κρήτης
Σε συνεργασία με την Πλαστική Κρήτης στην αγορά των ΗΠΑ προχώρησε η Πλαστικά Θράκης επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα του euro2day.gr.

Η κατά 50% θυγατρική του Ομίλου Πλαστικά Θράκης, Lumite Inc, έχει έδρα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ και διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων στην Αμερικάνικη αγορά μέσω του οποίου διατίθενται όλα τα προϊόντα του Ομίλου Πλαστικά Θράκης, επισημαίνει η εισηγμένη.

----Η ανακοίνωση της Πλαστικά Θράκης

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο και για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού η Διοίκηση της εταιρείας Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ επιβεβαιώνει την πληροφορία η οποία αφορά σε εμπορική συνεργασία με την εταιρεία Πλαστικά Κρήτης στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ειδικότερα, η εταιρεία Πλαστικά Κρήτης προωθεί στο υφιστάμενο πελατολόγιο της Lumite Inc, φιλμ για αγροτικές χρήσεις.

Η κατά 50% θυγατρική του Ομίλου Πλαστικά Θράκης, Lumite Inc, έχει έδρα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ και διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων στην Αμερικάνικη αγορά μέσω του οποίου διατίθενται όλα τα προϊόντα του Ομίλου Πλαστικά Θράκης για αγροτικές χρήσεις.

Η προαναφερόμενη συνεργασία με την εταιρεία Πλαστικά Κρήτης διευρύνει περαιτέρω τη γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v