Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Diversa: Εκλογή νέου Δ.Σ. από τη γενική συνέλευση

Το νέο τριμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας εξέλεξε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της Diversa που πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Δεκεμβρίου.

Diversa: Εκλογή νέου Δ.Σ. από τη γενική συνέλευση
Η εταιρία Diversa γνωστοποιεί ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της , οδός Κρατίνου 11, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, όπου συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με την από 01/12/2016 πρόσκληση του Δ.Σ. Ειδικότερα:

1. Η Γενική Συνέλευση μετά από διεξοδική συζήτηση, αποφασίζει ομόφωνα και παμψηφεί την έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων όπως αυτές καταρτίστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και οι οποίες είναι καταχωρημένες στο βιβλίο Πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Επί του δευτέρου θέματος η Γενική Συνέλευση εγκρίνει παμψηφεί και ομόφωνα την Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και την έκθεση των ελεγκτών που έχουν ορισθεί για την κλειόμενη χρήση.

3. Επί του τρίτου θέματος η Γενική Συνέλευση απαλλάσσει ομόφωνα και παμψηφεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους ελεγκτές από κάθε ευθύνη και αποζημίωση για τα πεπραγμένα της χρήσεως που έληξε την 30/06/2016.

4. Επί του θέματος αυτού, με εισήγηση του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων εκλέγονται για την τρέχουσα χρήση ως τακτικός ελεγκτής o κος. Ζιάκας Ιωάννης με αρ.μητρώου ΣΟΕΛ 13201 και αναπληρωματικός ο Μπαρλάς Παναγιώτης με αρ. μητρώου ΣΟΕΛ 29701

5. Επί του θέματος αυτού, η Γ.Σ εξουσιοδοτεί τον κ. Κλοκοτάρα Κων/νο και Κ. Τσιμπίδα Παναγιώτη να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της παρούσης Γ.Σ

6. Επί του έκτου θέματος η Γενική Συνέλευση ομόφωνα εγκρίνει όλες ανεξαιρέτως τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που πάρθηκαν μέχρι και της παρούσης Γενικής Συνέλευσης.

7. Επί αυτού του θέματος, η Γ.Σ. εξουσιοδοτεί το Δ.Σ. να λάβει αποφάσεις για τη λήψη μέτρων που θα καλύπτουν την δυσαναλογία που έχει προκύψει στα Ίδια Κεφάλαια.

8. Επί του όγδοου θέματος η Γ.Σ. αποφασίζει να δεχτεί την παραίτηση του κ. Τσιμπίδα Παναγιώτη από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ο οποίος εισηγήθηκε την παραίτησή του επικαλούμενος αυξημένες προσωπικές υποχρεώσεις και εξέλεξε νέο τριμελές Δ.Σ., το οποίο αποτελείται από τους Κλοκοτάρα Κωνσταντίνο του Βασιλείου, οικονομολόγος, κάτοικος Νέας Ιωνίας, οδός Χρυσουπόλεως 34, ΑΦΜ 042765987, ΑΔΤ Χ002236 και ΔΟΥ Ν.Ιωνίας, τον Μούσα Βασίλειο του Ευαγγέλου, δικηγόρος, κάτοικος Περιστερίου, οδός Λέρου 26, ΑΦΜ 043953517, ΑΔΤ ΑΕ 042314 και ΔΟΥ Α’ Αθηνών και την Γούλα Μαρίνα του Νικολάου σύζυγο Κωνσταντίνου Κλοκοτάρα, έμπορος, κάτοικος Νέας Ιωνίας, οδός Χρυσουπόλεως 34, ΑΦΜ 116126731, ΑΔΤ ΑΒ 057121 και ΔΟΥ ΙΩΝΙΑΣ.

9. Επί του θέματος αυτού ο κ. Πρόεδρος της Γ.Σ. ενημερώνει το σώμα για διάφορα θέματα που αφορούν την τρέχουσα πορεία της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v