Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Trastor: Στο 54,03% ανήλθε το ποσοστό της Wert Red μετά την ΑΜΚ

Το συνολικό ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχουν άμεσα η Wert Red S.à.r.l. και έμμεσα οι εταιρείες Värde Partners, Inc., Värde Partners, L.P., Wert LLC, Wert Investment Holdings S.à.r.l. ανέρχεται σε ποσοστό 54,03%.

Trastor: Στο 54,03% ανήλθε το ποσοστό της Wert Red μετά την ΑΜΚ

Η Trastor ανακοίνωσε ότι η Wert Red S.à.r.l. μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εκδότριας και την έναρξη διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών των νέων μετοχών την 23/01/2017, απέκτησε 25.045.036 μετοχές της Εκδότριας.

Κατόπιν τούτου, η εταιρεία Wert Red S.à.r.l. κατέχει άμεσα 43.596.916 δικαιώματα ψήφου της Εκδότριας και οι εταιρείες Värde Partners, Inc., Värde Partners, L.P., Wert LLC, Wert Investment Holdings S.à.r.l. κατέχουν έμμεσα 43.596.916 δικαιώματα ψήφου της Εκδότριας.

Το συνολικό ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχουν άμεσα η Wert Red S.à.r.l. και έμμεσα οι εταιρείες Värde Partners, Inc., Värde Partners, L.P., Wert LLC, Wert Investment Holdings S.à.r.l. ανέρχεται σε ποσοστό 54,03% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v