Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης από τον όμιλο Fourlis

Συνολικά οι εργαζόμενοι του ομίλου Fourlis συγκέντρωσαν 100 κούτες και 99 σακούλες με αναγκαία είδη, τα οποία διανεμήθηκαν σε Οργανισμού και Ιδρύματα που βρίσκονται στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης από τον όμιλο Fourlis
Οι εργαζόμενοι του ομίλου Fourlis προχώρησαν στην συλλογή και προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε Οργανισμούς και Ιδρύματα που βρίσκονται στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της κοινωνίας και θέλοντας να δώσουν ένα δικό τους μήνυμα αγάπης.

Πρόκειται για μία εθελοντική δράση η οποία έχει πλέον καθιερωθεί, καθώς πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο συγκεντρώθηκαν 100 κούτες και 99 σακούλες με αναγκαία είδη, τα οποία διανεμήθηκαν στους παρακάτω φορείς:

Στην Αθήνα: Στο Μερόπειο Ίδρυμα, στη Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα» και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Στη Θεσσαλονίκη: Στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και στην Άρσις.

Στη Λάρισα: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Στα Ιωάννινα: Στο Ορφανοτροφείο της Ι.Μ. Παναγίας Ντουραχάνης και στην Κιβωτό του Κόσμου.

Στην Κομοτηνή: Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Στην Πάτρα: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάτρας.

Στο Ηράκλειο: Στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS.

Στα Χανιά: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Στην Κύπρο: Στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εργαζόμενοι του ομίλου συμμετείχαν επίσης εθελοντικά στη συλλογή και προετοιμασία των πακέτων, ενώ τη δράση στήριξε και η μεταφορική εταιρία ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ Express Cargo, η οποία ανέλαβε, δωρεάν, τη διανομή των συσκευασιών στα Ιδρύματα και τους Οργανισμούς της Αττικής.

Η κ. Λήδα Φουρλή, Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ομίλου Fourlis, δήλωσε σχετικά: «Στον Όμιλο Fourlis σύνθημα και οδηγός μας είναι το “Μαζί για μια καλύτερη ζωή». Για κάθε δράση που υλοποιούμε φροντίζουμε να ενημερώνουμε αλλά και να εμπλέκουμε τους ανθρώπους μας δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αυτές εθελοντικά, με όποιο τρόπο μπορούν, γιατί πιστεύουμε ότι με τη δική τους εθελοντική συμμετοχή και προσφορά δίνουν προστιθέμενη αξία στις εκάστοτε δράσεις μας.

Η κουλτούρα του εθελοντισμού και της προσφοράς είναι έντονη στην ομάδα των εργαζομένων του Ομίλου μας και αυτό αποδεικνύεται κάθε χρόνο όχι μόνο με τη δυναμική και διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή τους στις εκάστοτε δράσεις της Διεύθυνσης Κοινωνικής Υπευθυνότητας, αλλά και με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες που οι ίδιοι αναλαμβάνουν, όπως η συγκεκριμένη, που έχει αγκαλιαστεί από όλους και υλοποιείται τα τελευταία επτά χρόνια με μεγάλη χαρά και ανταπόκριση από τους ίδιους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v